2777
2789

نمیتونم تحمل کنم دلم میخواد زنگش بزنم داد بزنم دوستت دارم نفهم دلم میخواد همیشه باهات حرف بزنم سه روزه هیچ خبری ازم نمیگیره فقط دوست بود اما انگار من دلم میخواست ب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی ببینم طرف ذره ای ارزش نداره، چرا خودمو پیشش کوچیکه کنم؟

البته به جاهایی هم غرور بده و من از این اخلاقم بدم میاد

ولی کلا اگه طرف درست حسابیه بعضی وقتا گذشت و مغرور نبودن خوبه

اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرا✨💕🦋

یک هفته خووتو به هرنحوی سرگرم کن بهش فکرنکنی عطشت کم میشه غرورتم حفظ 

مغروربودن چیزخوبی نیست اما کوچیک کردن خودتم ازون بدتره

مردم این زمانه بره راباگرگ میخورند، گریه راباچوپان می کنند!!!!!

یک هفته خووتو به هرنحوی سرگرم کن بهش فکرنکنی عطشت کم میشه غرورتم حفظ 

مغروربودن چیزخوبی نیست اما کوچیک کردن خودتم ازتون بدتره

مردم این زمانه بره راباگرگ میخورند، گریه راباچوپان می کنند!!!!!

من دو روزه دارم فیلم می‌بینم مشغول بشم اما گاهی وسط فیلم یادم میاد خدا شاهده دو سه بار شمارشو گرفتم با حذف کردم استوری گذاشتم لایک کرد فقط هیچی نمیگه یه پیامم نمیده نمیدونم چطور تحمل کنم کاش فردا کارم درست سه برم سر کار بخدا دلم نمیخواد آبروم پیش این یکی ام بره جدا شدن رابطه ها قبلیم همش من غرورم شکسته این دفعه و از این به بعد حتی به قیمت از دست دادن غرورمو حفظ میکنم 

ادمای مغرور کافیه یه چیزی بهشون بر بخوره مرگ و زندگیشونم دست طرف باشه اصلا بهش رو نمیندازن

خب متاسفانه بهم بر نخورده اصلا حتی طرف نمیدونه دوستش دارم یه دوستی ساده بود 

وقتی ببینم طرف ذره ای ارزش نداره، چرا خودمو پیشش کوچیکه کنم؟البته به جاهایی هم غرور بده و من از این ...

نمیدونم ارزش داره یا نه اولیتش نبودم اما حس کردم دوستم داره یکم صبر می‌خواد تا معلوم شه واقعاً منو تو زندگیش میخواد 

یه مطلبی خوندم نوشته بود غرورتون رو به هر نحوی شده حفظ کنید نذارید از بین بره تحت هر شرایط سختی که د ...

خیلی درسته قبلاً غرورم تیکه تیکه شده وسط کوچه داد میزدم 

انگار اون تیکه ها فرو می‌ره تو قلبت