2777
2789
عنوان

با یه زن معتاد دعوام شد

492 بازدید | 43 پست

زنه از این معتادای داغونههههههه ازاینا که کاملا مشخصه از این معتاد مافنگیا

اومد داخل راهرو ساختمون هلم داد بعد منم هلش دادم دعوامون شد بعد صندلمو از پام دراوردم بزنمش گفتم غلط میکنی میای داخل ساختمون ما 

کیف وسایلش باز شد یه عالمه آت اشغال از کیفش ریخت بیرون 

تو اون هیری بیری دیدم یه پونس چسبید به صندلم و کف پامو خراش داد. داخل پام نرفتا یه خراش روی پوستم ایجاد کرد و یه قطره خون اومد 

الان یه لحظه ترسیدم نمیدونم جزو وسایل اون بود یا نه ، اگه واس اون بودع باشه ممکنه الوده باشه و مریض شم؟

(شاید خیلیاتون بگین زنگ میزدی پلیس به جان بچم بالای ده بار زنگ زدم حتی بقیه همسایه هاهم زنگ زدن، پلیس فقط میاد اینو میبره کلانتری ازش یه تعهد و امضا میگیره ولش میکنن میگن نون خور اضافه تو زندان نمیخوایم، ما خونمون اپارتمانه طبقه اولمون مرده مواد فروشه این زنه میاد از اون مواد میگیره حتی از اونم شکایت کردیم ولی رسیدگی نمیکنن)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باید فکری به حال همسایه طبقه پایینتون بکنید چندین بار هی شکایت بنویسید همه همسایه‌ها شاید چاره ای بشه

ن‍‌ه اخ‍‌ل‍‌اق دارم 🙂ن‍‌ه ح‍‌وص‍‌ل‍‌ه 🙃 ن‍‌ه اع‍‌ص‍‌اب 🤕 ک‍‌ل‍‌ا ک‍‌ن‍‌س‍‌ل‍‌م!☹       پس بازی نکنید با اعصاب نداشتم🙂🙂🙂

برو یه آزمایش بده ولی ای کاش با اینجور آدما دعوا نکنید

یه کدی هست به اسم ⁷⁶⁰⁰ میگن این کد رو زمانی که خلبان نمیتونه حرف بزنه به برج مراقبت میگه که من دیگه نمیتونم خودت مراقبم باش وقتی توعم نمیتونی هیچ حرفی بزنی و بغض داری به خدا بگو ⁷⁶⁰⁰ اون دیگه خودش همه جوره مراقبته🥺🤍

با یه خراش چیزی نمیشه

یه بار شکایت کنین 

مگه میشع کاری نکنن

خدا بهتون صبر بده

اون باهات بدحرف زد که اینجوری باهاش تند رفتار کردی؟

مگه کاری به کارت داشت که اینجوری کردی

کاربری دست دو نفره

کل ساختمون و در و همسایه دست جمعی متحد شید یه نامه بنویسید امضا کنید و شکایت و بندازیدش بیرون 

ما یه همسایه دزد داشتیم اینکارو کردیم 

محل خراشیدگی ام فشار بده ک اگه خونی هس بیاد بیرون و با اب سرد بشور 

با اون چرا دعوا کردی مقصر همسایه اس 

همونجور که شما مهمون داری اونم داره حالا مهمون اون این مدلیه 

مقصر همسایه اس باید ازش شکایت کنید همه ی اهالی 

جدا از اینا شما مگه حیوانی که کفشت رو دراوردی بزنیش ؟ واسه خودت شخصیت قایل باش 

برو آزمایش بده نباید درگیر میشدی گناه داشت

گناه داشت؟؟؟ چون اون مرده در ساختمون براش باز میکنه میاد دزدی هم میکنه کفش همسایع هارو برمیداره یه بار بچه یکی از همسایه ها تو پارکینگ بازی میکرد میخواسته گوشواره بچه رو بزور بکنه گوش بچه خون اومده بوده جیغ کشیده همه ریختن پایین

بعضی شبا که پول مواد نداره میاد جلو ساختمان عربده کشی میکنه که اون طرف بهش مجانی مواد بده. ماها خوابیدیم فکر کن ساعت ۳شب با جیغ و عربده بیدار میشیم تا یک ساعت فقط قلبمون میزنه 

چه گناهی؟