اگه ی تاپیک باشه ک یکم از دلخوشی گفته بشه یا عکس غذا گل یا هر چیزی یه آدمایی میان جو رو خراب میکنن با حسادتاشون، یا حتی شده در مورد یه مورد جزیی حرف بزنی یه آدم حسود بگه خوشبحالت ک دغدغت اینه ما مریض داریم و فلان😒 امروز بسی حالم گرفته هست هر بار میام سایت فقط مووووج منفی میبینم یا خیانت یا کتک یا خساست یا خودکشی یا بیماری یا،،،،، حالم بدتر شد، چرا اینجا نمیذارن در کنار این تاپیکای مفید☝️😏 چارتا هم غیر مفید👈(سفر، غذا ، گل و گیاه، مهمانی و...) اینجا بدون جنجال زده بشه🙄 یعنی الان ۹۰ درصد تاپیکها منفیه خودمون کم درد نداریم ک لااقل بذارین روحیمون عوض بشه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم نه سنگرتون ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️ 💎💍💎 تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘
این درد خیلیا دارن ناراحت میشم براشون هم کسای دیگه افکارشون عوض میشه
اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم نه سنگرتون ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️ 💎💍💎 تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘
دنبال نکن تا وارد تاپیکی شدی بیا بیرون پس مردم کجا دردشونو به کی بگن😐
من ن دنبال میکنم نه وارد میشم بیان دردودلم بکنن نگفتم نکنن میگم چرا اجازه نمیدن ۴ تا تاپیک دیگه زده بشه همیشه بحث میکنن مثلا کاربره عکس غذا میذاره میان میگن نذار
همیشه موج منفی هست ولی ماها باید یاد بگیریم جواب موج منفی رو ندیم فکرشون کن اگه کسسی جوابشونو نده موج ادامه دار نمیشه ولی یکی جواب میده یکی تایید میکنه و همینطور ادامه پیدا میکنه
اصلا تاپیک بزنن دردودل کنن بحثم اینه ی عده حسود نمیذارن تاپیک حس خوب هم رواج پیدا کنه
درسته میبینم اینقد ناراحت میشم اسی با حال خوب تاپیک زده تخریبش میکنن
خب شادی ام جزی از زندگیه
چرا عادت کردیم غم دیگران رو فقط شرکت کنیم
انگار سایت غمکده هستش
همین ادما انگار با غم دیگران خوشحال
با شادیهاشون ناراحتن
ما اینجا بیشتر برای همدلی و کمک برای رفع مشکلاتمون اینجا هستیم ...
اصلا فکر کنم ماهیت سایت همینه ! کسی که از خواندن مشکلات بقیه بهم میریزه و انرژی منفی میگیره به نفع خودشه اینجور فضاها نباشه ! اینستا هست که پره از خوشی های الکی و دروغی و... و خیلی شبکه های اجتماعی دیگه ، اونجا ها بهتره برای کسی که دوست داره همش خوشی ببینه
وقتی کسی میگه از تاپیکِ من برید بیرون ، شما باید برای حفظ شخصیت و عزت نفس خودت جوری از تاپیک بری ، که انگار اصلا از اول به اون تاپیک وارد نشده بودی 👋 توجه کنید که من درباره ی تاپیک و نی نی سایت حرف نمی زنم😇 توی این سایت و فضای مجازی کلا خیلی فعال نیستم ؛ فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا استوری میذارم .هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️