2777
2789
عنوان

چه حس بدیه شوهر آدم نه تو بچه داری و نه خونه کمک نکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 46 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه شوهراشون کمک میکنند یا نیروی کمکی دارند.🙂مردای قلدر و بی مسئولیت کمک نمیکنند.توان ادمها فرق دار ...

آیا این حرف تاثیری در روند زندگی این خانوم داره؟نه،پس به خودش چیزی بگو که به کارش بیاد ،با حرف من شاید کمی به خودش رسیدگی بیشتری کنه و روحیه بهتری داشته باشه

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒

آیا این حرف تاثیری در روند زندگی این خانوم داره؟نه،پس به خودش چیزی بگو که به کارش بیاد ،با حرف من شا ...

بله

شما حس مادر ناکافی بودن بهش دادین🙂

ک تو با ی بچه از پس خودت برنمیای..

تاثیر حرف شما خیلی منفی هست در ایشون.

حرف مثبت بزنید

ک درسته خسته شدی، خونه مامرتبه..ماها سوپر قهرمان نیستیم.

ویتامین بخور.یکم موزیک گوش بده..

💕

بلهشما حس مادر ناکافی بودن بهش دادین🙂ک تو با ی بچه از پس خودت برنمیای..تاثیر حرف شما خیلی منفی هست ...

اینو همه بهش میگن .اتفاقا گاهی باید اینجور حرف زد ،ویتامین رو شما بهش بگو .عزیزم حرف من ،جواب من واقعا به خودم مربوط هست ،اذامه ندید لطفا

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒

اینو همه بهش میگن .اتفاقا گاهی باید اینجور حرف زد ،ویتامین رو شما بهش بگو .عزیزم حرف من ،جواب من واق ...

من به حرف و نظر شما کاری ندارم🙂

شما گفتی نظر شما چه تاثیری داره؟ گفتم تاثیرش اینه

تاثیر کلام شما هم اینه.

اروم باشید 🙏🏻

💕

طلبکار ادماس میخاد تو کت دیگران فرو کنه فرمایشات گهربارشو😏

اخه حرفاش اشتباهه چه ایرادی همسر آدم یه گوشه ای از کار و بگیره؟ درسته که بیرون کار میکنه اما خانم علاوه بر کار خونه، بچه رو هم داره ک واقعا انرژی زیادی از آدم میگیره...زندگی مشترکه دیگه درک متقابل لازمه

من الان هفته ۳۴ بارداری ام تا جایی ک توان دارم غذا درست میکنم ب خونه میرسم ولی همسرم خدا خیرش بده یه بخش زیادی از کارها رو ب عهده گرفته 

Toranjbano هستم🫠🫠 یک تعلیقی😁😁

اخه حرفاش اشتباهه چه ایرادی همسر آدم یه گوشه ای از کار و بگیره؟ درسته که بیرون کار میکنه اما خانم عل ...

کاملا بیراه میگه ولش کن اینا زن ستیزن اصن نمیفهمه چی میگه به قول شما زندگیه مشترک اسمش روشه نه اینکه یه زن یه تنه بخاد مدیریت کنه اصلا امکان نداره اونم با بچه کوچیک. 

باریکلا به شوهرت معلومه مسعولیت پذیره انشالله به خوبی و خوشی عزیزم فارغ باشی صحیح و سلامت باشین خودتو نی نی😍💐