یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
همه شوهراشون کمک میکنند یا نیروی کمکی دارند.🙂مردای قلدر و بی مسئولیت کمک نمیکنند.توان ادمها فرق دار ...
آیا این حرف تاثیری در روند زندگی این خانوم داره؟نه،پس به خودش چیزی بگو که به کارش بیاد ،با حرف من شاید کمی به خودش رسیدگی بیشتری کنه و روحیه بهتری داشته باشه
زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒
طلبکار ادماس میخاد تو کت دیگران فرو کنه فرمایشات گهربارشو😏
اخه حرفاش اشتباهه چه ایرادی همسر آدم یه گوشه ای از کار و بگیره؟ درسته که بیرون کار میکنه اما خانم علاوه بر کار خونه، بچه رو هم داره ک واقعا انرژی زیادی از آدم میگیره...زندگی مشترکه دیگه درک متقابل لازمه
من الان هفته ۳۴ بارداری ام تا جایی ک توان دارم غذا درست میکنم ب خونه میرسم ولی همسرم خدا خیرش بده یه بخش زیادی از کارها رو ب عهده گرفته
اخه حرفاش اشتباهه چه ایرادی همسر آدم یه گوشه ای از کار و بگیره؟ درسته که بیرون کار میکنه اما خانم عل ...
کاملا بیراه میگه ولش کن اینا زن ستیزن اصن نمیفهمه چی میگه به قول شما زندگیه مشترک اسمش روشه نه اینکه یه زن یه تنه بخاد مدیریت کنه اصلا امکان نداره اونم با بچه کوچیک.
باریکلا به شوهرت معلومه مسعولیت پذیره انشالله به خوبی و خوشی عزیزم فارغ باشی صحیح و سلامت باشین خودتو نی نی😍💐