من زیاد پول ندارم درحد۴۰ تومن تازه اونم اگه قسطی پیدا کنم الویت قسطیه. شش هفت سالی هم هست گوشی نخریدم. نمیدونم با این پولی که دارم ایفون دوازده یا یازده مثلا هر کدوم که پولم رسید بخرم. یا سامسونگ بخرم؟ از یه طرف میگم این سری ایفون خیلی وقته از رده خارج شده و دیگه به درد نمیخوره و از طرف دیگه هم دروغ چرا دلم گوشی برند میخواد مثلا میتونم با این پول سامسونگ a55 و s23 بخرم
بگذار اینطور برات بگویم فرض کن ازدواج کرده ای و همسرت را دوست داری اما مجذوب شخص دیگری میشوی، اما این موضوع درک نشدنی است چطور میشود یک نفر شامش را بخورد و بعد یکراست به نانوایی برود و نان بدزدد؟!!
بگذار اینطور برات بگویم فرض کن ازدواج کرده ای و همسرت را دوست داری اما مجذوب شخص دیگری میشوی، اما این موضوع درک نشدنی است چطور میشود یک نفر شامش را بخورد و بعد یکراست به نانوایی برود و نان بدزدد؟!!
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.