2777
2789
عنوان

مامانای که بچه ی کلاس چهارم دارن

72 بازدید | 9 پست

کتاب نگارش هم دارن چهارما؟

وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ریاضیشونم خیلی سخته گفتم در جریان باشی 🤐

وای نگو

وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.
اره سخته خیلی .منکه پیر شدم از دستش.

پسرای من یه سال فاصله دارن باهم 

بزرگه پارسال چهارم بود امسال هم کوچیکه چهارمه 

یعنی من هیچ سالی به اندازه ی پارسال سختی نکشیدم معلمشون هم اصلا درس نمیداد هرروز جنگ داشتیم تو خونه سر این ریاضی لعنتی 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
پسرای من یه سال فاصله دارن باهم بزرگه پارسال چهارم بود امسال هم کوچیکه چهارمه یعنی من هیچ سالی به ان ...

جالبه من بعد اینهمه استرس که کشیدم تو بگو یاد گرفت نه.فقط همون لحظه یادشده 

وای نگو

بخدا داغون شدم من 

محیط و مساحت و ضرب و تقسیم ‌و … 

خداروشکر گذشت پارسال 

ولی خب امسال هم پسر کوچیکم چهارم میره بازم خداروشکر پارسال که بزرگه چهارم بود اینم یه خورده آشنا شد با درسا 

ولی در کل مضخرف ترین ساله چهارم

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰