2777
2789
عنوان

خیلی زشته مامان بابام جلو چشم من میرن حموم

| مشاهده متن کامل بحث + 13007 بازدید | 143 پست
برن بابا چه اشکال داره ذوق کن که هنوز برا هم هیجان دارن

ادم وقتی خودش ازدواج میکنه و درک از روابط پیدا میکنه میتونه برا پدرمادرش ذوق کنه 

توی سن کم و مجردی مایه عذابه برابچه ها

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لخت لخت یاچی

...🤡🎀                                                                               اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋

اسی به مامانت بگو مامان میخواین یه بنا بیاریم یه حمام مستر تواتاقتون بزاریم ک میخواین برین حموم راحت ...

🤣🤣🤣🤣

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛

من که عیبی توش نمیدیدم.یعنی هیچ وقت به چیز دیگه ای فکر نمیکردم.برام عادی بود.حتی الانم بخوان برن در موردش فکری نمیکنم😅😅😅ولی خودم پیش بچه ها با همسرم نمیرم.

دختر و پسر عزیزم جاده های زندگی برایتان هموار...

وای نه من مطمئنم که فقط حموم میکنن😂 چون صداشون میاد همین الانم میشنوم مامانم ب بابام میگه رفتی بیرو ...

چه حرفه ای 🤣

چیزی که فراوان است اینجا تنهاییِ بی دریغِ من است....

چرا انقد همه چی رو با ذهنت منفی میبینین ؟ حالا دو نفر ادم که از قضا زن و شوهر هم هستن با هم رفتندحموم‌! الان دقیقا عیبش کجاست ؟ چرا از جهت جنسی نگاش میکنین ؟؟؟ 

شما زشت میبینید وگرنه واقعا زشت نیست

واقعا زشته عزیزم یه چیزایی به عنوان حریم همیشه وجود داره و باید رعایت بشه مثلا نوع پوشش پیش همسر و فرزند متفاوته همونطور که باید پوشش خونه و  اتاق خواب و بیرون و حموم و دسشویی متفاوت باشه 

خدایا اسراییل کودک کش رو نابود بگردان. 
این یکی استثنا عه بقیه اینجوری نیستن

چند وقت پیش یکی تاپیک زده بود مامان بابام خیلی سر صدا میکنن شبا و باز گفته بود با هم میرن حموم 

کلا سر صدا تو اون سنو ک بچه نوجون دارن زیاد اینجا دیدم 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️