2777
2789
عنوان

خیلی زشته مامان بابام جلو چشم من میرن حموم

| مشاهده متن کامل بحث + 13007 بازدید | 143 پست
پسرشه

خب باشه داداشم ب سن بلوغ رسیده باید سینه هاش ببینه؟

یک‌ روز خودم را خواهم بخشید، از آسیبی ک به خویش روا داشتم، از آسیبی که اجازه دادم دیگران بر من روا دارند و چنان محکم خویش را در آغوش خواهم کشید که هرگز ترک خود نکنم.🫂

اول میرن به قصد حموم ولی حادثه خبر نمیکنه 😂😂

کوفت🤣💔

...🤡🎀                                                                               اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توی هر تاپیک یه سنی گفتیاز اون حرص در بیار های عالمیبچه ۱۲ ساله رو چه به عاشق شدن مرد ۲۱ ساله؟؟؟بدبخ ...

چی؟؟؟ من ۱۷ سالمه

این سنایی که میگی از کجا درومد؟ مرد ۲۱ ساله کیه؟ اگه جایی گفتم اینو لطف کن اسکرینشو بفرست برام

خب باشه داداشم ب سن بلوغ رسیده باید سینه هاش ببینه؟

چ دختر عاقلییی

...🤡🎀                                                                               اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋

شما زشت میبینید وگرنه واقعا زشت نیست

این کار ها خصوصی بین زن و شوهر هست 

میتونن تایمی که بچه ها خوابن یا نیستن انجام بدن 

حموم رفتن زن و شوهر قطعا ایراد ندارد ولی پیش بچه ها همین قدر راحت در نظر بنده بسیار دور از ادب 

ولی خب شاید برای افرادی کاملا اوکی باشه

من که عیبی توش نمیدیدم.یعنی هیچ وقت به چیز دیگه ای فکر نمیکردم.برام عادی بود.حتی الانم بخوان برن در ...

احسنت چون بچه های شما کوچیکن و مجرد که نمیری 

متاهل فرق داره

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

وااای تازه یادم افتاد یه ساعت مونده به تحویل سال پدرشوهرم رفت حموم 

بعد دیدم مادرشوهرم فوری لباس برداشت رفت حموم

من صداشو در نیاوردم ولی بقیه فهمیدن میخندیدن فک کن دایی شوهرم و مادربزرگش اونجا بود پدرشوهر و مادرشوهرم خیلی با ادب بودن نمیدونم چیشد 

♡
برن بابا چه اشکال داره ذوق کن که هنوز برا هم هیجان دارن

اخه ذهن ادم خیلی فعاله. اونها همدیگه رو لیف می کشن بچه ها تو ذهنشون کلی سناریوهای دیگه میاد.  

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!