2777
2789
عنوان

از کجا بفهمم متاهله یا مجرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2489 بازدید | 100 پست
من پارسال یه اقای باهاش اشناشدم برای ازدواج بعد دوماتهش در اومد متاهل زن بچه داره به حرکتی بزنش باها ...

شما که تجربه داری ، بنظرت چه حرکتی بزنم که زود مشخص بشه ، البته اینم بگم که این معلومه اهل پنهانکاری نیست چون نمیخواد توی محل کار واسش بد بشه اگه متاهل باشه رک و راست میگه هستم ولی نمیدونم چجوری ازش بپرسم متاهله یا نه ، چون اون به من پیشنهاد دوستی نداده که ، فقط یه شماره داده واسه پرسیدن سوال

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما که تجربه داری ، بنظرت چه حرکتی بزنم که زود مشخص بشه ، البته اینم بگم که این معلومه اهل پنهانکاری ...

من اگه تجربه داشتم که خودم میفهمیدم ببین چون فقط شماره تست بابد به بهانه چندتاسوالی یه چیزی سمارشوبگیری 

مثلا نه ده شب برای به کار مثلا مهم پیام بده سلام بیدارین اون زنگ زد بگو شرمنده دیر وقت گفتم منزلید خانم بچه ها درحال استراحت اخر صحبتا بگو سلام به همسر محتزم برسونید ببین چی میگه؟؟

درغالب کار اول رابطه  وارتباط کم شروع کن بعد بفهمم

شما که تجربه داری ، بنظرت چه حرکتی بزنم که زود مشخص بشه ، البته اینم بگم که این معلومه اهل پنهانکاری ...

پیام بده همونو بگو

بگو دوستم میخواد وام ازدواج ثبت نام کنه

میخواستم راهنمایی بگیرم

و ادامه داستان

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

شوهرم حلقه نمیندازه 

عکسی ازمن و بچه ها هیچ حا نزاشته 

دختراروهم گول میزنه وعده خواستگاری بهشون میده 

هیج ردی ازتاهلش ب جا نزاشته

ویک دفعه کمتراز قبل اهمیت دادم .من به حرف ها .رفتارها.آمدن ها و رفتن ها.کمتراهمیت دادم .من حتی دیگر به اینکه اهمیت نمیدهم هم اهمیت ندادم💁.و سپس رها شدم و فصل تازه ای درمن شروع شد ..من حالا زندگی کردن را یادگرفته ام ..💎برای یک زندگی  ِخوب نبایدبه هیچ چیز و هیچکس وابسته شد !!! وابستگی فقط" درد"  دارد ...آدم  وابسته ! جایگاه "و ارزش" و شخصیتش "یادش میرود...! آدم وابسته : با دستان خودش" تحقیر" میشود....وابسته ک باشی محدود میشوی !!!  یبار دیگه داستان زندگیت و مرور کن🌐 خیلی جاها واقعا نمی ارزید ...🌼  اون همه ناراحتی .. اون همه عقب افتادن ..اون همه حرص خوردن ..اون همه اشک ریختن... از این به بعد یادبگیر  کمتر خودتو و روح و روانت و اذیت کنی ...! (من زیبایی و توی عمیق ترین دردها پیداکردم..)💚 

بابت ی شماره و شوخی دلتو‌ خوش‌نکن فقط

هعععی دست رو دلم نزار که خونه ،

تا این سن انقد به این چیزها دل بستم و آخرشم پوچ بود که اگه بخوام تعریف کنم یه کتاب میشه ،

شدم مثل حبیب لیسانسه ها 🥺😭🙁

شوهرم حلقه نمیندازه عکسی ازمن و بچه ها هیچ حا نزاشته دختراروهم گول میزنه وعده خواستگاری بهشون میده ه ...

چندسالشه شوهرت 

حدا خودش جواب مردهای اینجوری رو بِده شاید که سرشون به سنگ بخوره

خیلی راحت و آسان بپرس شما متاهل هستین یا مجرد 

نامه ای از من به تو:آدمی که یک بار رفته، دوباره ام می‌تونه بره.آدمی که یک بار خیانت کرده، دوباره ام‌ می تونه بکنه.کسی که ۱ هفته می‌تونه ازت بیخبر بمونه، تا ابد هم‌میتونه بمونه.کسی که یبار پشتتو خالی کرده، دوباره ام انجامش می‌ده.هرکسی یه بار بتونه یکاریو بکنه، دوباره ام می‌تونه انجامش بده چون راهشو یاد گرفته.انقدر احمق نباش.انقدر آدمارو نبخش و بهشون فرصت نده :)با آدم چشم و دل سیر هرگز به مشکل نمی‌خوری!حرف می‌زنه و عمل می‌کنه،اصالت داره، خیانت نمی‌کنه!کنارش پیشرفت می‌کنی،حرمت بلده و پا پس نمی‌کشه،زخم نمی‌زنه، عقده نداره، مرهم می‌شه، رفیق می‌شه، یار می‌شه ...آدمی که چشم و دلش سیر باشه، به هیچی جز اینکه چه‌طوری باهاش رفتار می‌کنی اهمیت نمی‌ده!امیدوارم تو زندگیتون عاشق چشم‌هایی نشین که سیر نیست، چون زخمش تا سال‌ها باهاتون موندگاره؛عاشق چشم‌هایی بشین که سیره ...   همه که قرار نیست به آرزو هاشون برسن یسری ها هم مثل من حسرت خیلی چیزا تو دلشونه 

من ۲۰ سالمه ولی خب تا اونایی که تجربه دارم و می‌دونم این آقا احتمالا متاهل هست

شاید شماره داده منظوری نداشته

من پسر خالم چهل سالشه و کارمند بانک دو دختر دهه نودی داره حلقه هم نمیپوشه