2777
2789

اونی که مجرد شاید خوشحال شاید دوست نداشته ازدواج کنه شخصا من که حرف مردم زیاد برام مهم نیست ولی گاهی ادم حس بدی بهش دست می ده مخصوصا اگه از طرف کسایی باشه که تو زندگیشون اصلا خوشحال نیستند 

دنیا می‌چرخه مثل تاس 🎲 یه روز حکم میکنی یه روز التماس....️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هرجایی یه مدله

مثلا تو خانواده ما دختری که زیر ۲۵ سال ازدواج کنه همه بهش حس ترحم دارن

میگن بیچاره دختره رو دست مامان باباش بوده زود ردش کردن رفته ولی اونی که مثلا تا ۳۰ سالگی مجرد باشه میگن لابد برای خودش یه جایگاهی داشته که پدر مادرش اینجوری نگهش داشتن و به کسی ندادنش..

خلاصه زیاد به حرفای مزخرف بقیه گوش نکن دهن مردمو هیچ وقت نمیشه بست

همه چی عالیههه،محشرههه،خدایا شکرت

الهی امثال اینا که ترحم ولی با زخم زبون می‌زنن زندگی متأهلی خودشون طوری داغون بشه که ما مجردا واسه ا ...

من اصلا درکشون نمی کنم 

۲ نفر به من هم ا ز این ح ها می زدن یکی شون‌پز خواهرش می داد ا خر سر هم شوهر خو اهره عین سگ‌نی زدش و ...

همین کلمه که شما استفاده کردی دخترش موند رو دستش این خیلی زشته ادبیاتش

من اصلا درکشون نمی کنم

لازم نیست درکشون کنی هرکس با این حرفا دلتو شکست از ته دلت یه آه محکم بکش زندگیش ویران میشه یا خودکشی میکنن یا طلاق میگیرن بعدش نوبت تو میرسه که مسخرشون کنی 

هرجایی یه مدلهمثلا تو خانواده ما دختری که زیر ۲۵ سال ازدواج کنه همه بهش حس ترحم دارنمیگن بیچاره دختر ...

من کلا ادم بی تفاوتیم/ ولی گاهی همین حرف ها برای یک دختر دیگه ممکنه انقدر  سنگین باشه که تن به ازدواج اشتباه بده

لازم نیست درکشون کنی هرکس با این حرفا دلتو شکست از ته دلت یه آه محکم بکش زندگیش ویران میشه یا خودکشی ...

من هیچوقت هیچکس مسخره نمی کنم ولی در کل باید این حرف ها زده بشه دیده بشه تا ادم ها یکم به خودشون بیان و اینکار و نکنن

من کلا ادم بی تفاوتیم/ ولی گاهی همین حرف ها برای یک دختر دیگه ممکنه انقدر سنگین باشه که تن به ازدوا ...

خب همه باید یاد بگیرن که بی تفاوت باشن که بخاطر حرفای چرت بقیه زندگیشونو به باد ندن

اینو همه باید یاد بگیرن که زندگیه آدما به خودشون مربوطه نه به بقیه

همه چی عالیههه،محشرههه،خدایا شکرت

خب همه باید یاد بگیرن که بی تفاوت باشن که بخاطر حرفای چرت بقیه زندگیشونو به باد ندناینو همه باید یاد ...

درسته باید همه رو خودشون کار کنند