2777
2789
عنوان

ی صحبتی دارم با آقایون

100 بازدید | 4 پست

تو رو هر کی دوست دارین اگه سر سفره پدر مادر بزرگ شدین اگه از ی رابطه طولانی اومدین بیرون حالا چه خوب چه بد به حرمت مردونگی و نون و نمکی که خوردین یا حتی موقع هایی دلسوزی کرد براتون که هیچکس نکرد بعد جدایی پشتش بد نگین برای درآوردن حرصش هزار تا کار نکنید یا این ور اون ور چیزی ننویسید که دلش بشکنه مگه اشک ی دختر دربیاد شما خوشبخت میشید.

من طرفم بعد ۵سال بخاطر کاری که من از سر دلسوزی انجام دادم و گفتم فکر آیندش نیست با اون همه قول و قسمی که به من خورد و سالها نذاشت من جدا شم ازم جدا شد بودم رفت تو ی رابطه دیگه حالا عکس پروفایلش با پیرهنیه که من با وسواس برای تولدش خریدم ولی پایینش برای اون دختره نوشته یا کارایی کرد که مثلا دل منو بسوزونه.

تهش من که واگذارش  کردم به خدا

ولی متاسفتم برای خودم زمانمو گذاشتم پای ی دروغگو و عقده ای که برعکس هر چی قول داد عمل کرد و ثابت کرد مردونگی بلد نیست

خدا بزرگه ماهو میده به شب من❤ 

کارایی که همسرسابق من کردمنتهابالباسایی که من براش خریدم همش ازمن توعکساش باکنایه ازعلاقمون گفته آل برده میمون

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کارایی که همسرسابق من کردمنتهابالباسایی که من براش خریدم همش ازمن توعکساش باکنایه ازعلاقمون گفته آل ...

ببین فکر کنم اوج پستی ی انسان همینه

خدا بزرگه ماهو میده به شب من❤