2777
2789

۱۸ اسفند و ۶ فروردین قرص اوژانسی انداختم  و سه وبار پریود شدم  ولی منظم نبوده و  چهار روز و..  نامنظم بوده الان چهارمین پریودم باید میشدم و هشت روز تاخیر داشتم همراه با کمر درد و سینه درد ممکنه بخاطر قرص اوژانسی ها باشه 

اینم بگم پریودمام ۴۵ روز هست 

این قرص ها اینقدر حجم هورمون‌ بالاست که میگن تو سال نهایت دو با مصرف کنید... هورمون خالص هست. عوارض داره، احتمال ابتلا به سرطان های وابسته به هورمون روبالا میبره مثل سرطان پستان.... کاش داروخونه وقتی میفروشن، کمی در موردش توضیح بدن... بیش از نصف مردم منصرف میشن از خوردنش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این قرص ها اینقدر حجم هورمون‌ بالاست که میگن تو سال نهایت دو با مصرف کنید... هورمون خالص هست. عوارض ...

من این ماه خوردم 

تازه پریودم تموم شده بود ک خوردم ولی وقتی خوردم ۴ روز بعدش باز پریود شدم صورتم جوش زد وحشتناک و موهام داره میریزه و... الانم پریودم💔💔