2777
2789

رفیقای همسرم هر از گاهی که منو میبینن میگن ابجی من از شما میترسیم چند نفرشون میگن اولا مهم نبود برام الانا ناراحت میشم امروزم که یکی شون برگشت گفت اونروز با بچه ها جمع بودیم گفتم که من از فلانی نمیترسم از زنش میترسم 😒 منم گفتم ااا مگه چیکارتون کردم هر کدومتون میرسین بهم اینو میگین ؟ 

شما باشین چطور رفتار میکنین ؟ 

من چون مغازه همسرم میام وایمیسم باهاشون مجبوری گاهی رو در رو میشم و هم صحبت میشم ولی زیادی خودمو میگیرم که فکر چیز دیگه ایی نکنن ولی هر وقت میرم مغازه میان هم صحبت میشن 

شاید ظاهرت جدی و خشنه که اینجوری میگن

فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره جدی خشکم و زیادم نمیخندم روشون ولی چرا میان همش باهم حرف میزنن ؟ مخصوصا یکی شون

غلط اضافه میکنن🫠

فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

منم خودمو می گیرم😄در نتیجه بقیه هم خودشون از من می گیرن

جالب اینجاست منی که رو نمیدم باز میان میگن میخندن  مخصوصا یکی شون امروز اومده به من فیلم سفری که رفتن و نشون میده منم گفتم اصلا نگاه نمیکنم عمرا نگاه کنم هی گفت اجی توروخدا توروخدا 😒منم چپ نگاه کردم گفتم مگه من با شما شوخی دارم ول کرد 

مارفته بودیم خواستگاری داداشم من هیچ نظری ندادم یعنی چیزی نداشتم که بگم همه صحبت می‌ کردند بعد فامیل های عروس به زن داداشم گفته بودن این یکی بهم نزنه خواستگاری رودیگه اوناخوبن همه اشون ازم ترس داشتن  زن داداشمم میگفت خیلی آدم ازت میترسه ولی من اصلا به چیزی که فکرنمیکردم هم زدن زندگی کسی  ولی شایدچهره ام اینطورنشون میده اما ازخودم تعریف نباشه ازهمه خانواده ام مهربونتر هستم اما الان وقتی ببینمش میگه توازهمشون بهتری  همه خانواده ش هم اینو گفتن 

بعضی چهره ها اینطوره که جذبه داره بنظرم میترسن 

مارفته بودیم خواستگاری داداشم من هیچ نظری ندادم یعنی چیزی نداشتم که بگم همه صحبت می‌ کردند بعد فامیل ...

اتفاقا منم اینجوری ام دلسوزم ولیاهی با خشونت دلسوزیمو بیان میکنم احساس میکنم این زده کارو خراب کرده