2777
2789

تا اول قیافشو  نبینم هیچ گوهی نمیخورم

اگه تا الان قیافه جزو معیارای چندمم بوده الان جزو اولین معیاره

چند بار تاپیک زدم گفتم یه پسره هست پولداره خانوادش خیلی اصرار دارن بیان ،،آقا چشتون روز بد نبینه عکسشو فرستادن سنش که بالای 40 میخورد بقیه‌شو دیگه نگم بهتره

در واقع 32 سالش بود ،،، من 19

الان اعتماد به نفسم گوه شده توش

قیافشو که تصور میکنم حس میکنم قرار بوده با یه شوگر ددی اضافه کنم اصلا میخوام بالا بیارم

یه چیزی بگیدددددددد سکته نکنم

تعریف از خود نباشه خودم خوشگلم

۱۹ ساله چ عجله ایی برای شوهر داری 

برو کاکو 

هنوز دهه شصتیا موندن شنا زیر ۲۰سال تامیک شوهر زدی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شرایطم فرق می‌کنه

چه فرقی

۵ ساله که خواننده خاموش بودم ، اما بلاخره تصمیم به تبادل نظرات و احساساتم کردم 😇. هر طور که به آدم ها یاد بدی ؛ همانطور باهات رفتار می‌کنند😊 هدفمند و سلامت باشیم🙌💪🥰
۱۹ ساله چ عجله ایی برای شوهر داری برو کاکو هنوز دهه شصتیا موندن شنا زیر ۲۰سال تامیک شوهر زدی

عجله ندارع منظورش اینه از الان ب فکر خودش هست  ک مثل اون دهه شصتیا  ک گفتی نشه.

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

عجله ندارع منظورش اینه از الان ب فکر خودش هست ک مثل اون دهه شصتیا ک گفتی نشه.

مثل دهه شصتی شدن افتخاره

نداریم مثل اونا

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

ای وای پاره شدم از خنده خوب کاری کرد لاقل از 100 یک 50 درصد قیافه داشته باشه

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا ججلیخ:)          https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊 تلاش میکنم تا به هدفی که دارم برسم 🎀چه شب بیداری هایی که تحمل کردم و تحمل خواهم کرد😴 خدایا کمکم کنم منم قول میدم صدمو بزارم عاشقتم خداجونم 💓میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀مهم آخرشه که شیرینه پس تحمل میکنم🙃یه بار شکست بدی خوردم ولی تونستم دوباره پاشم😊اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓

بعضیا اسکلت و استخون بندیشون طوریه ک بزرگترز سنشون میزنن ولی یه چیز جالبی ک هس عموم دهه شصتیا بی بی فیسن

فک کن من اخر شصتم هرکی نمیدونه و میفهمه ازدواج نکردم میگه خب هنوز وقت داری! مگه چندسالته

من :-|

مثل دهه شصتی شدن افتخارهنداریم مثل اونا

آره اون ک قطعا .... چون گفتی اونا موندن گفتم . 

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

آره اون ک قطعا .... چون گفتی اونا موندن گفتم .

اونا ک موندن افتخاری موندن و معرفتی و مرامی

اونا ک موندن افتخاری موندن و معرفتی و مرامی

این دیگه از اون حرفا بود ☺️