2777
2789

دوستاننن

میدونم تا الان هزار بار تاپیک زدم راجبش

ولی احتیاج دارم واقعا چندتا خانوم بالغ (که البته شرایط منم درک بکنن و فقط به فکر مامانم نباشن) راهنماییم کنن

واقعا اگر به خودم باشه وقتی برمیگرده ، خودمو تیکه تیکه میکنم جلو چشاش و هیچوقت نمیتونم ببخشمش..

اینم بگم که مامانم چندماهه برا دکتر قلبش پاشده رفته سمنان(من تهرانم) و بنا به دلایلی نمیزاشتن من پیشش باشم 

ولی از طرفی گوشی و همه چیشم ورداشته خاموش کرده و من تمام این مدت هییییچچچ دسترسی ای بهش نداشتم

الان چند روز دیگه قراره برگرده

و من حالم خیلی بده

فقط خدا میدونه تمام این چندماهو چجوری گذروندم و چجوری تحمل کردم

اینم بگم که من بشدت بهش وابستم برا همین حالم انقدر بده

تروخدا بگید جام بودید وقتی برمیگشت چیکار میکردید ، چی میگفتید و چه رفتاری داشتید.

باید اول ببینی دلیلش چیه

اگه دلیل محکمی نداشت حق داری قهر باشی و ناراحت شی

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتربن دکترا که تهرانن چیشد رف سمنان نکنه یه مساله دیگس به شما نگفتن

دکتر متخصص خودش سمنانه اخه

از اول با ایشون بوده همه کاراش

مثلا چه مسئله ای؟

بخاطر یه اتفاقی سر من حالش بدشد اول بردنش بیمارستان بعدم رفت سمنان

مرسی که نگران ترم میکنی😐💔

اینجوری گفتم که باهاش دعوا و سرصدا نکنی

من از دیشب با خودم میگم از زلزله یه ریشتر بیشتر بود الان تمام خانوادمو از دست داده بودم شاید خودمم مرده بودم

از اینکه پیشته خوشحال باش،همین

دیگه نوری نیس تو این شبام💔🖤