2777
2789

من ی نفر دوست دارم.که ایشون از همه لحاظ موقعیت عالی چ شخصیت وچ چکاری وموثعیت اجتماعی و چ خانواده.ولی ایشون تو مدت اشنایی عذر میخوام رابطه فراتر از بنده میخواد که من تا الان با جدیت جلوشون ایستادم ولی ایشون میگن که رابطه رو داری سرد میکنی .من اینطوری نمیتونم.وشک نکن تا تهش هستم و شخصیت من اینطوری نیس بزارم برم..ولی این موضوع برام مهمه.پلی من تابحال چنین کاریو نکردم .بنظر شما این ریسک بپذیرم یانه البته بگم میدونم کار اشتباهیه میخپاستم ببینم کسی بوده با این اوصاف بگیر باشه .قبل ازدواج رابطه بوده باشه وازدواج هم صورت بگیره لطفا خواهرانه منو راهنمایی کنید.پاقعا دوسش دارم وپسر همه چی تمومه .نمیخوام از دستش بدم ایا راست میگه یا بگیر نیستن؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه این نمیخواد بگیرتت که اینطوری میگه مطمئن باش رابطه برقرار کنی یه مدت بعد عین دستمال کاغذی میندازتت دور اون وقت همه جوره اسیب دیدی پسری که واقعا دختری واسه ازدواج بخواد خودش همچین درخواستی نمیکنه و دختر تو فشار نمیذاره

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

شما مرد ایرانی رو نمی‌شناسی؟

ازدواج هم کمی فردا هزار مدل تهمت بهت می‌زنه

عشق ابدی رو می‌بینی یعنی اونا دیگه خودشون اپن‌مایند هستند به اصطلاح بدبخت یه دختری یه بار برای یه مردی چای برد هزارتا تهمت بهش زدن و کلی بهش فحش دادن

شما بگو اتفاقا کسی که سرد می‌کنه تو هستی چون درخواست نامتعارف داری اگر دنبال این چیزا توی این مرحله هستی بهتر بری

اگر همه چی تمومه و مشکلی نداره چرا نمیاد جلو اصلا اینکارو نکن حتا از دستشم بده

میگ میخوام شناخت کامل بشه .باهم ک حرف زدیم گفت من میخوام مطمعن بشم سارا وگرنه میخوامت دوست دارم.پس بگیر نیس

شما مرد ایرانی رو نمی‌شناسی؟ازدواج هم کمی فردا هزار مدل تهمت بهت می‌زنهعشق ابدی رو می‌بینی یعنی اونا ...

افرین درسته .من گفتم بازم مشورت کنم با شما هرچقد منطقی حرف میزنم گوش نمیده میگه ربطی نداره همه مثل هم نیستن خودت داری منو سرد میگنی

نه این نمیخواد بگیرتت که اینطوری میگه مطمئن باش رابطه برقرار کنی یه مدت بعد عین دستمال کاغذی میندازت ...

یعنی نبوده که بگیر باشن؟من خدا منو ببخشه دوسه باری غیر مستقیم این کارو کردم باهاش وپشیمونم ولی اون رابطه مستقیم میخواد.خدا منو میبخشه؟خاک برسرم .فک کردم راست میگه.ولی بای رابطه مستقیم جلوش ایستادم.وای خاک برسرم .مرسی از راهنماییت دوستم.انقد دوسش دارم نمیخواستم از دستش بدم

افرین درسته .من گفتم بازم مشورت کنم با شما هرچقد منطقی حرف میزنم گوش نمیده میگه ربطی نداره همه مثل ه ...

بگو فرض کن یک پسری بخواد با خواهر خودت این کارو بکنه بعد ازت مشورت بخواد چی جوابشو میدی