2777
2789
عنوان

پسر4سالم رفته باآینه اتاق😦😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 25 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برا امضات صلوات فرستادم و حمد خوندملطفا تو ام دعا کن به حاجتم برسممرسی

خیلی ممنونم عزیزم 

لطف کردی 

ان شالله شما هم حاجتروا بخیر باشی

الهم صل علی محمد و آل محمد 

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺

توی این سن طبیعیه 

از نظر رشد جنسی این سن سنیه که بچه متوجه تفاوت اندام جنسی خودش با افراد غیر همجنس میشه و منبع لذت ناحیه تناسلیه 

اما توی اکثر بچه ها اگر دوست بد یا رفتار والدین یا دیدن فیلم های صحنه دار وجود نداشته باشه توی سن مدرسه (۶،۷ سالگی) متوقف میشه این موضوع 

جای نگرانی نیست

فقط

اول از همه بهش توضیح بده این اندام یه اندام شخصیه و نباید اجازه بده کسی بدنشو ببینه و اگر هم کسی بهش دست زد فورا بیاد بهت بگه 

و دو به روش نیار و حساسش نکن نه بخند نه دعوا کن فقط حواسشو پرت کن مثلا صداش بزن بگو بیا کارتون ببینیم یا بیا خوراکی بخور 

سه مراقبش باش و سرگرمش کن مثلا کلاس زبان یا باشگاه 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

از روی شهوت اینا نیس صرفا کنجکاوی دختر من دوسال و نیمه هست از حموم یا دستشویی میاد بیرون چکش میکنه میگم عزیزم ایییشه دست نزن فقط برای جیشه 

بهش بفهمون که جز جیش کردن کارایی دیگه ای نداره اصلا عصبی نشو 

اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌‏ با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیش‌تر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌