2777
2789
عنوان

پسر4سالم رفته باآینه اتاق😦😭😭

389 بازدید | 25 پست

اومده مامان آینه روبده میخوام بدم دماغموببینم..

بهش شک کردم دیدم رفته اتاق شلوارشودرآورده خودشونگامیکنه نعوظم کرده بودچیزش

تامنودیدگفت مامان انگشتمونگامیکردم...

فهمیدکاربدمیکنه

تندتندمیره خودشودست کاری میکنه..

کنجکاوشده

الان بازفهمیددیدم گفت مامان آب میخوام خدا شده بود.. ولی بهش خندیدم که ای ناقلاچیکارمیکردی..اومدبغلم وخندیدگفت مامان به بابانگوها گفتم باشه

حالم بدشد

آخه خیلی بچس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید یادش بدی دس نزنه و هیچوقتم نزاره کسی دس بزنه 

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
باید یادش بدی دس نزنه و هیچوقتم نزاره کسی دس بزنه

برا امضات صلوات فرستادم و حمد خوندم

لطفا تو ام دعا کن به حاجتم برسم

مرسی

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله

اون که زود به این فکرا افتاده که خوب نیس

مراقب باش این افکار خود بخود بوجود نمیان

ببین دوستی آشنایی چیزی بهش گفته ؟ یا خدای نکرده چیزی دیده؟

بعدشم باید جوری رفتار کنی که همه چیز رو بدون اینکه از شما استرسی یا ترسی داشته باشه بهتون راحت بگه

ممکنه کوچیکترین اخمی باعث بشه دیگه هیچی رو بهتون نگه

پسر من همینجور بود بهش گفتم اگر دست بزنی میوفته اونوقت دختر میشی منم پسر بودم اینکار را کردم دختر شدم بچه ام ترسیده بود کلا عادتش از بین رفت😁😁😁🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم