2777
2789

😐دیشب مهمون اومده بود برامون 

پدرش یهویی چندتا زمین داشت به پول خورد و فروختن ماشین طلا گرفتن 

😐جوری با من رفتار میکرد انگار کلفت گرفته درحالی که وضع مالی ما خیلی بهتر هست ماشینی که پدرش با فروختن زمین خریده پدر من برام خریده یا طلا زیاد دارم 

ایشون برگشته به من میگه پدرت خوشحاله نون خور کم شده از وقتی نامزد کردی 😐واقعا جواب این آدم هارو باید چی داد؟زیاد خوشحال نیست از اینکه نامزد کردم 

رک میگفتی از سهم الارث شما خوردم که ناراحتین ؟

💍H❤️                                               ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐نامزد من شرکت داره برگشته میگه اگر با منشی خیانت کنه چی 😐واقعا این آدم مریضه یا از حسادتش هست ؟

از حسادتشه بگو همه مثل پدر و برادر تو خائن نیستن 

💍H❤️                                               ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

آخه پدر من با اینکه الآنم نامزد کردم اجاره خونه من و خرج دانشگاهمو میده ایشون نمی‌دونم از چی ناراحت ...

کاملاً واضحه حسوده 

🫤بهم برخورد آنقدر بد رفتار کرد حتی موقع خوش آمد گفتن انگار منو ندید همینجوری سرشو انداخت پایین رفت ...

حق داری ولی مثل خودش رفتار کن ندیده بگیرش کمتر اذیت بشی 

عزیزم حسوده جوابش رو نده کلا سگ محلش کن فقط اگه گفت نکنه شوهرت با منشیش خیانت کنه بخند بگو نکنه دلت ...

🥴کسی دعوتش نمیکنه بیاد خونه ما خودشون تشریف میارن برام جالبه ولی به من احترام نمیزارن برام عجیبن

🤦🏻‍♀️همون باید این کار بکنم آدم های بیشعوری هستن

تجربه میگه با هر کسی باید مثل خودش رفتار کنی 

🥴کسی دعوتش نمیکنه بیاد خونه ما خودشون تشریف میارن برام جالبه ولی به من احترام نمیزارن برام عجیبن

🤣🤣ببین فقط مراقب وسایلت باش 

منم یکی همینطوری داشتم خودشونو یهویی دعوت میکردن هزارتا حرف میگفتن بعدشم طلامو دزدیدن