2777
2789

اصلا حوصله خودمم ندارم ،کارم خوبم نتونستم پیدا کنم ،خیلی حیرون هستم ،دیگه اصلا دلمم نمیخواد ازدواج کنم ،کی میدونه چی بهتره برام ؟کسی مثل من بوده؟

چند وقته جدا شدی؟

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو سر کار تا محیط برات تغییر کنه من جدا شدم اما چون میدونستم به نفعمه که جدا بشم ابدا ناراحت نشدم.

خیلی دنبال کار گشتم اصلا یا مناسب نبودن یا دیگه خبرم نکردن پارتی هم ندارم

۴ سالی میشه

۴ سال شده هنوز حالت بهتر نشده؟

چرا دختر خوب خودتو آزار میدی اینقدر

کلی راه هست برای خلاصی از این موضوع 

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
۴ سال شده هنوز حالت بهتر نشده؟چرا دختر خوب خودتو آزار میدی اینقدرکلی راه هست برای خلاصی از این موضوع

از جدایی ناراحت نیستم از بعد از اون دیگه سر حال نشدم درصورتی که قبل از ازدواج اینجوری نبودم روانشناسم زیاد رفتم

از جدایی ناراحت نیستم از بعد از اون دیگه سر حال نشدم درصورتی که قبل از ازدواج اینجوری نبودم روانشناس ...

اهان 

کسی تو زندگیت هست؟عشق امید انگیزه هدف  داری ؟

اینا خیلی مهمه بنظرم