2777
2789
کرچک بادوم شیرین و تلخ نارگیلارگان سیاهدونه خشخاش و... همچی زدم هم واسه ابرو هم مژه تاثیرخاصی برام ن ...

وقتی تاثیر داره که از قبل خودت مژه و ابرو داشته باشی  ریخته باشه

وگرنه اگه نداشتی تاثیر ندراه و فقط باید بری بکاری 

کرچک بادوم شیرین و تلخ نارگیلارگان سیاهدونه خشخاش و... همچی زدم هم واسه ابرو هم مژه تاثیرخاصی برام ن ...

من خودم موهام خیلی نازک شده بود اول روغن نارگیل گرفتم الان ارگان هم میزنم بهتر شده 

ولی برا مژه تازگی کرچک گرفتم اگر نتیجه داد بهتون میگم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی تاثیر داره که از قبل خودت مژه و ابرو داشته باشی ریخته باشهوگرنه اگه نداشتی تاثیر ندراه و فقط ب ...

اره من اینارو زدم تاج ابرو نداشتم اومد اما تار ظریف الان میکرو کردم راضیم 

واسه مژه هام میخاستم سریتا و اوردینری بخرم ک دوست عزیزی اینجا گفتن اکسیلیا خوبه اینو میزنم ببینم چطوره

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

موضعی یا خوراکی روغنو باید بیشتر از یک ماه استفاده کنی دیر تاثیرسو می‌زاره 

من خودم موهام خیلی نازک شده بود اول روغن نارگیل گرفتم الان ارگان هم میزنم بهتر شده ولی برا مژه تازگی ...

شما بزنین من همچی زدم جواب نداده گلم 💖

موضعی یا خوراکی روغنو باید بیشتر از یک ماه استفاده کنی دیر تاثیرسو می‌زاره

من هرکدومو نزدیک یکسال زدم عزیزم وقتی میگم تمام راهارو رفتم ینی رفتم😅

اره من اینارو زدم تاج ابرو نداشتم اومد اما تار ظریف الان میکرو کردم راضیم واسه مژه هام میخاستم سریتا ...

من ابروهام  پره ولی عرضش کمه و حالت ابرو کلفت نمیشه 

ولی اصلا حالت نداره و بعضی جاها هم خالیه

هر چی زدم اون قسمت پر بیشتر شد اون خالی ها اصلا 

من ابروهام پره ولی عرضش کمه و حالت ابرو کلفت نمیشه ولی اصلا حالت نداره و بعضی جاها هم خالیههر چی زد ...

وازلین اصل هم زدین؟میگن وازلین خیلی خوبه و روغن رزماری

وازلین اصل هم زدین؟میگن وازلین خیلی خوبه و روغن رزماری

وازلین من چند سال پیش قبل خواب میزدم دقیق یادم نمیاد صبح بیدار میشدم انگار می‌ریخت مثل اینکه رنگش یکم مشکی تر شده ولی در کل وازلین از نفت هست برای مژه استفاده نشه بهتره یا یکم به چند تا تار بزن اگه خوب بود بعداً بزن

وازلین من چند سال پیش قبل خواب میزدم دقیق یادم نمیاد صبح بیدار میشدم انگار می‌ریخت مثل اینکه رنگش یک ...

وازلین اصل واقعا تیرگی و این چیزارو نداره من نزدیم 2سال زدم بدنبود ولی چون موهای خودم ظریف بود تاثیری نداشت

برا کسی که مژه داره و نریخته ولی میخاد پرپشت و بلند شه هم موثره؟برای بلند شدن موی سر هم پیشنهادی دار ...

براى موى سر نه اخه اندازه قطره چشم

براى موى سر قرص رجوا روزى يكى بخور و رزمارى گياه دم اسب و ميخك بجوشون صبح و شب به كف سر بزن براى رويش مجدد و ريزش خوبه ولى يك روز در ميون