2777
2789
عنوان

بیاین که بدبخت شدم

667 بازدید | 49 پست

من دیروز رابطه محافظت نشده داشتم. امروز قرص تنسی۱/۵ خوردم. بعدش کیت تخمگ گذاری زدم مثبت شد

یعنی الان تخمکم بارور میشه؟

چیکار کنم؟ هیچ راهی نیست جلوشو بگیره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به احتمال زیاد همون قرص اورژانسی جلوشو میگیره 

ولی دیگه اورژانسی یا قرص جلوگیری ساده هم نخور چون تاثیر. برعکس میزاره اونوقت 

فقط 24 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𝐻𝑒𝓁𝑒𝓃𝒶 𝒾𝓈 𝓁𝑜𝒶𝒹𝒾𝓃𝑔•••❤️ دختر قشنگم هلنا من و بابایی و داداشی بیصبرانه منتظر اومدنت هستیم❤️ پسرم فرزند ارشدم تاج سرم آریان😘❤️ دوسداشتم اسم بچه هام متفاوت باشه خرده نگیرین بهم😂بالاخره دختری گفتن پسری گفتن 🤪.کاربر دلبرمومشکی۲هستم🌸 برام دعا کنید از پس اینهمه سختی بر بیام 💗🙏🏻زندگیم=همسرم❤️•••خدایا شکرت💗

به احتمال زیاد همون قرص اورژانسی جلوشو میگیره ولی دیگه اورژانسی یا قرص جلوگیری ساده هم نخور چون تاثی ...

همون یدونه هم دوزش۱/۵ بود

یعنی جلوشو میگیره واقعا؟

همون یدونه هم دوزش۱/۵ بودیعنی جلوشو میگیره واقعا؟

فکرمی‌کنم تنسی یک و نیم دوتا باید باشن با فاصله ۱۲ساعت باید بخوری!

فقط 24 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𝐻𝑒𝓁𝑒𝓃𝒶 𝒾𝓈 𝓁𝑜𝒶𝒹𝒾𝓃𝑔•••❤️ دختر قشنگم هلنا من و بابایی و داداشی بیصبرانه منتظر اومدنت هستیم❤️ پسرم فرزند ارشدم تاج سرم آریان😘❤️ دوسداشتم اسم بچه هام متفاوت باشه خرده نگیرین بهم😂بالاخره دختری گفتن پسری گفتن 🤪.کاربر دلبرمومشکی۲هستم🌸 برام دعا کنید از پس اینهمه سختی بر بیام 💗🙏🏻زندگیم=همسرم❤️•••خدایا شکرت💗