2777
2789
عنوان

یکی بیاد منو آروم کنه

161 بازدید | 11 پست

شوهرم از یه خونواده‌ی گند و افتضاح پر از دعوا و قهر و جنجال و بی‌سواد و بی‌فرهنگه

خسیسن و دست بزن دارن و با همه عالم آدم دعوا گرفتن، شعورشون صفره، زن و شوهر هزار بار تا پای طلاق رفتن و همش دعوا میگرفتن و بچه‌ها پر از ترومان

بعد شوهرم نمیذاره کوچیک‌ترین چیزی در موردشون بگم، مثلا بگم فلان رفتارت جلوی خونوادت ناراحتم کرد جنجاااال به پا میکنه

گیر داده چرا در مورد بابای من فکر بد میکنی تو مشکل داری ذهنت مریضه پدر من قدیس و بی‌هیچ عیب وایرادیه

وای دارم آتیش میگیرم، خاک تو سرم که به این خونواده جواب بله دادم خودمو کوچیک کردم الان شاخ شدن واسه من

الان شوهرم بلاکم کرده دلم میخواد پارهههه‌اش کنم یکی بیاد آرومم کنه

چند وقت ازدواج کردین

یه سال و نیم

هر بلایی که بگی تو این مدت سرم آورده

بارها و بارها کتکم زده حبسم کرده وحشی بازی دراورده بخشیدمش ولی هر بار دریده تر شد و کاراشو کنار نذاشت

التماسش کردم بریم مشاوره میگه من هیچ عیبی ندارم

کپی پیست باباشه

ازینکه انقدر خودمو کوچیک کردم و تن به همچین ذلتی دادم و با این خونواده‌ی افتضاح وصلت کردم به شدت پشیمونم به شدتتت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خودم محتاجم یکی آرومم کنه شوهر منم یه آشغال معتاد و عصبی و قدر نشناس و پر توقعه که خانواده آشغااش از خودش بدترن الان هم ۲۰ روزه که با من قهره چون حرف حق گفتم خواهر جان اگه میشه تو هم بیا منو آروم کن دارم میترکم 

منم خودم محتاجم یکی آرومم کنه شوهر منم یه آشغال معتاد و عصبی و قدر نشناس و پر توقعه که خانواده آشغاا ...

خدا لعنتشون کنه من که دارم کارای طلاقمو میکنم آقا خبر نداره با وکیلم جلسه داشتم، وقتی مثل سگ بندازمش دور اونوقت می‌فهمه

یه سال و نیمهر بلایی که بگی تو این مدت سرم آوردهبارها و بارها کتکم زده حبسم کرده وحشی بازی دراورده ب ...

ببین مشاور به من می‌گفت هر کی به ایرادات خانواده خودش آگاهه و اشتباه ترین کار عنوان کردن ایرادات خانوادش هست چون گارد میگیرن کم پیش میاد یه نفر مقابله نکنه توی آقایون البته بیشتره این حالت تا خانوما.....دو حالت داری یا مشاوره برید و یه تفر سوم و بی طرف از بیرون مشکل رو براتون باز کنه و تفهیم کنه یا جدایی که راه آخره.....‌بجای اینکه خودتو اذیت کنی یکم صبر کن طرفین آروم بشید بعد برید دنبال درمان....نشد راه آخر آخر آخر 

اول زندگی این مسائل اجتناب ناپذیره همه داشتن

ببین مشاور به من می‌گفت هر کی به ایرادات خانواده خودش آگاهه و اشتباه ترین کار عنوان کردن ایرادات خان ...

التمااااااسش کردم هزار بار که بیا بریم مشاوره گفتم پولشو خودم میدم

گفتم اصلا من باهات نمیام تو جدا برو منم جدا

قبول نمیکنه چون یه جلسه رفتیم و مشاور بهش گفت مقصره و باید جلسات فردی بیاد تا درمان بشه، بعدش بهم گفت تو به مشاور پول دادی بد منو بگه من دیگه نمیام

به خدا میدونم ولی اگه تو هم این خونواده رو ببینی نمیتونی جلوی خودتو بگیری، وقتی هر روووز داره کپی پدر آشغالش با من رفتار میکنه و همونطور که اون عوضی مادرشو کتک میزد شوهرم منو کتک میزنه چطور نگم چطور آخه دارم دیوونه میشم از دستشون

با کل فامیلاشون به کل قطع رابطه ان و دعوا کردن، حتی با برادر خونیشون دیگه من که غریبم چطور هیچی نگم و تحمل کنم

خدا لعنتشون کنه من که دارم کارای طلاقمو میکنم آقا خبر نداره با وکیلم جلسه داشتم، وقتی مثل سگ بندازمش ...

خداروشکر بالاخره داری دل میکنی از این خودتو پیر میکنی با این مرد دختر رهاش کن برو پی زندگی خودت