2777
2789
عنوان

خانمه بهم گفت دیگه با شوهرم حرف نزن

| مشاهده متن کامل بحث + 1161 بازدید | 82 پست
همیشه دز خیانت دو طرف به اندازه مقصرند مسلمو وقتی آدم نمیشناسه بهتره اون طرف قضیه رو در نطر گرفت شا ...

نه اونی بیشتر مقصره که تعهد رابطه خودشو بشکنه

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋
چون برای من عجیبه این موضوعچرا چون نه تنها من بلکه مادرمم تو محل کارش با همکارای آقا شوخی میکرد و خن ...

عزیزم من هم همکلاسی پسر دارم که باهم در حد یه همکلاسی صحبت می‌کنیم

و یه چیز عادیه 

من نمیگم با همکار آقات صحبت نکن با همکلاسیت صحبت نکن با مردای فامیل حرف نزن 

نه اصلا همچین چیزی شدنی نیست برای انسانی که توی اجتماع زندگی میکنه

حرف من اینه وقتی همسرش میاد تذکر میده و میگه دوست ندارم صحبت کنی ادم باید ارتباطشو قطع کنه و ادامه نده به همون صحبت عادی هم

مثلا توی دانشگاه ما دوتا از بچه ها با هم هستن

پسره بشدت با همه گرم میگیره و دختره بدش میاد

چون من میدونم دختره بدش میاد پسره هروقت میاد حرف بزنه یا شوخی کنه اینقدر سنگین باهاش رفتار می‌کنم که ادامه نده در حالی که کلا مدلشه و همه میدونیم هیچ قصدی نداره 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم من هم همکلاسی پسر دارم که باهم در حد یه همکلاسی صحبت می‌کنیمو یه چیز عادیه من نمیگم با همکار آ ...

من میگم زن بره به شوهر یا پارتنر خودش گوشزد کنه 

نه ما 

اره اینم درستهگرچه گاهی دو طرف تعهد دارن حتی!!!!ولی یه آدم وقتی میدونه کسی تعهد داره وارد رابطه باها ...

همچنان از نظر من اونی که تعهد رو میشکونه بدتره 

اگه هردو طرف تو رابطه باشند بله هردو به یه اندازه بدن

من میگم زن بره به شوهر یا پارتنر خودش گوشزد کنه نه ما

درسته حرف شما ولی خب دیگه به هر دلیلی یا اون به حرفش گوش نداده یا فکر کرده باید مستقیم به خود دختره بگه میاد همچین کاری میکنه

اصلا فکر می‌کنیم طرف مریضه و مشکل داره 

بحث من اینه اصرار به ادامه صحبت نداشته باشیم با همچین فردی

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

اتفاقا داره دفاع میکنه و اصرار داره به همصحبتی

نه من هیچ دفاع و همصحبتی نمیبینم

تازه اگر هم صحبت میکنه بالاخره محل کاره ، صحبت پیش میاد 

همه حرف میزنن این خانمم بااااید حرف بزنه

درسته حرف شما ولی خب دیگه به هر دلیلی یا اون به حرفش گوش نداده یا فکر کرده باید مستقیم به خود دختره ...

خب مطمئنا کسی اصرار به ادامه صحبت نداره ولی من اینو توهین تلقی میکنم

یعنی ژرف مستقیما میاد میگه تو هرزه ای و داری زندگی منو خراب میکنی

ببخشیدا ولی رک مبگم

اتفاقا داره دفاع میکنه و اصرار داره به همصحبتی

اصراری به هم‌صحبتی نیست

من از تهمت زدنش ناراحت شدم

برای سلامتی پدر و مادر و برادرم یه صلوات بفرستید لطفا! یه دختر خوزستانی ام! افغانیا حق شرکت تو تاپیکای من و ریپ زدن رو من رو ندارن!!!
چی میگی به دفعه بود کلا من گفتم آنقدر فروختم فقط اونم گفت بازار خرابه این روزا من روزای قبل فلان قدر ...

حالا چرا دعوا داری. کلی دارم میگم اگ اینجور ک میگی هست مسلما ب همسرش شک داره

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

خب مطمئنا کسی اصرار به ادامه صحبت نداره ولی من اینو توهین تلقی میکنمیعنی ژرف مستقیما میاد میگه تو هر ...

اون که بله کارش توهینه به طرف مقابل

من مدافع همچین کاری نیستم 

شاید من جای استارتر بودم ابروی خودشو شوهرشو میبردم

و اگر برای شخص خودم پیش بیاد به دختر تذکر نمیدم همسرمو ادب می‌کنم

من مخالف ادامه اون صحبت هرچند عادی بعد از شنیدن اون تذکر هستم