2777
2789
عنوان

خانمه بهم گفت دیگه با شوهرم حرف نزن

1161 بازدید | 82 پست

من فروشنده‌م 

بعد یبار اومدم جلو در با این آقای مغازه بغلی که محترمم هستن در مورد اینکه بازار خوابیده در حد دو سه دقیقه صحبت کردیم

منم خجالت یک اوایل نمی‌تونستم سلام کنم الان در حد سلام و همین

امروز خانمشون اومد مغازه بعد گفت باهات حرف دارم دیگه با محمد!(شوهرش) حرف نزن

من اصلا اول نمفهمیدم کیو میگه چون به اسم نمی‌شناختم گفتم منظورتون آقای فلانیه گفت اره

گفتم ایشون جای پدر منه و چهل پنجاه سالشه

برگشت گفت پنجاه ساله خودتی 

میگم هجده سالمه 

میگه مگه هجده و چهل ساله نمیتونن باهم ازدواج کنم

آخرش صدام رفت بالا اونم گفت من اینجا زندگی میکنم آبرو دارم گفتم اگه آبرو داشتی به من تهمت نمیزدی

گفت به تو شک دارم

منم گفتم به خودت و زندگیت شک داری 

بعد مرده فهمیده رفت با زنش دعوا کرد و ازم عذرخواهی کرد

مرده گفت تازه از دادگاه برگشتن دارم طلاق میگیرن فلان برا همین اینجوری کرده

من یکم گریه کردم اونجا🤦🏻‍♀️

برای سلامتی پدر و مادر و برادرم یه صلوات بفرستید لطفا! یه دختر خوزستانی ام! افغانیا حق شرکت تو تاپیکای من و ریپ زدن رو من رو ندارن!!!

مقاومت نکن خب حرف نزن 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی عزیزم،  فدا سرت ، به بچه ۱۸ ساله چه چیزا میگن ، نمیزارن کار خودش و بکنه یکم پول دربیاره 

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

انقدر هرزه ریخته دور و بر شوهرش که همه رو به یه چشم میبینه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

خب بهش سلام نکن. زنه شوهرش رو میشناسه. ولشون کن با زندگیشون... دق و ذلیشون سر تو خالی نکنن

طرفدار حق و عقلانیت💙 این گروه زدم واسه موفقیت و گزارش روزانه. اگه مصمیمید عضو شید: https://eitaa.com/joinchat/3060073730Cb9e92c92dc

فقط مواظب اون آقا باش معذرت خواست بعد درد و دل در مورد دلیل طلاق و.تنهاییو..

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
تهمت بود عزیزم

اون همسرشو میشناسه میدونه تو رفتارت بی منظور باشه رفتار شوهر اون بی منظور نیست 

حق داری از خودت دفاع کنی اما به هیچ وجه دیگه با اون مرد صحبت نکن 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

چه زن نادونیولی از کجا فهمیده؟

طبق بالای مغازه شوهرش زندگی می‌کنه ما رو از اونجا دیده

برای سلامتی پدر و مادر و برادرم یه صلوات بفرستید لطفا! یه دختر خوزستانی ام! افغانیا حق شرکت تو تاپیکای من و ریپ زدن رو من رو ندارن!!!

مراقب باش سعی کن از مردا هم دوری کنی 

جامعه ما اصلاااااااا پیشرفت نکرده اصلا 

اینکه بگی خب دوتا همکار آقاییم چه اشکال داره مگه

اصلاااا دلتو صابون نزن هیچی عوض نشده فقط سر و تیپ مردم 

عوض شده وگرنه نگاهشون به زنها همونه چه پیر چه جووون زرنگ باش