2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا دیروز میگفتن که دارن برای جدیدها پیگیری میکنن که سهمیه رو تأثیر بدن. امروز میگن حذف میشه. اوکی

هموننننن

جانباز و شهدای این 12 روز جنگ هم ب سهمیه ای ها اضافه شد هیچ

از همین امسال هم سهمیه براشون اعمال میشه 

یعنی همین کنکور چند روز پیش

این دو تا اصلا توی یه کفه نیستن

دقیقا تو یه کفه هستن 

تا وقتی کنکور هست امکان نداره سهمیه هاش برداشته بشه

از این حرفا زیاد میزنن

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

اره ولی از ده سال پیش میگفتن 

خیلی مسخرس بخصوص تو حیطه علوم پزشکی ک با جون ادم سرکله مییزنن ادم میبینی طرف مجاز ب انتخاب رشته نشده ولی با سهمیه پزشکی میاره عالیه واقعا

بخند   
دقیقا تو یه کفه هستن تا وقتی کنکور هست امکان نداره سهمیه هاش برداشته بشهاز این حرفا زیاد میزنن

من قبول ندارم

اره خب ممکنه سهمیه کلا در حد حرف باشه و طبق معمول عملی نشه

ولی درباره کنکور باید به هر حال یه محدودیتی باشه برای رفتن به دانشگاه دیگه میتونن سطحشو استاندارد کنن 

الکیه تازه ب کسایی ام که تو جنگ دوازده روزه جانباز و شهید شدن دارن میدن ب خانواده هاشون تعلق میگیرع

گفتن سهمیه دارن همچنان اما نه برای قبولی توی کنکور بلکه برای کمک توی کلاسای اموزشی

من قبول ندارماره خب ممکنه سهمیه کلا در حد حرف باشه و طبق معمول عملی نشهولی درباره کنکور باید به هر ح ...

منظورم نگرفتی 

نگفتم کنکور حذف میشه 

گفتم تا وقتی کنکور هست سهمیه هم هست 

یعنی ما کنکوری نداریم که کاملا بدون اعمال سهمیه برگزار بشه جانم

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند