2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدورام زودتر هر چی سهمیه و فروش سوالات از همه آزمون ها جمع شه الان اکثر پزشکا با سهمیه قبول شدن یعنی کسی لیاقت نداشته شده دکتر تاپیکت قفل کن ی بار سر این قضیه سهمیه من چند هفته تعلیق شدم 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ.    خدایا شکرت بابت تمام هدایایی که به من عطا فرمودی زهرا 👩🏻😌🌹
متوجه نشدم حذف سهمیه چطور حق بچه های شمارو ضایع کرد تا حق بقیه ضایع نشه؟

خود سهمیه حق بچه های ما رو ضایع کرد نه حذفش

حذفش که کااااش زودتر اتفاق می افتاد

الانم اگه واقعا حذف بشن خیلی خوبه

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
فرض کن پدر خودته

من هیچ وقت به سهمیه ای ها فحش ندادم و نمیدم تو این دوازده روز یه صدا میومد وحشت میکردیم ولی بهتره این سهمیه برای رفاه استفاده بشه نه تحصیل کلاس ها برای اونا رایگان بشن 

کاربری برای دو نفره من و خواهرم