واقعا شما هم اینطور حس میکنید دربارم؟ اگه واقعا حس شما هم میگه، واقعا خدا چرا میخواد بی دلیل اینهمه مدت من توی این قفس باشم؟ شما نمیفهمین چی میگم منم نمیخوام ناشکری کنم اما موندن من اینجا هم به ضرر منه و هم خانوادم چون فقط داره زمانم الکی میگذره. توی یه محیط بسته زندگی میکنم. نمیخوام بیاید نصیحتم کنید چون نصیحت به دردم نمیخوره. من راضی هستم اما اینجوری نمیشه تا ۳ الی ۵سال بعد زندگی کرد. خیلی به ضررمه. چرا خدا میخواد ۳تا ۵ سال دیگه منو اینجا نگه داره؟ حس ششما اینو میگن. تازه بهشون میگم که امکان نداره و همین امسال ازدواج میکنم ناراحتم میشن و دیگه جواب سوالامو نمیدن. واقعا خدا میخواد من حداقل ۳ سال دیگه اینجا بمونم یا ۵سال؟ چرا؟ من الان ۳۰ سالمه. الان باید خوشحال باشم که ۳۳ یا ۳۵ سالگی وقتی فسیل شدم قراره ازدواج کنم؟ یعنی از کسی که این حرفو میزنه باید قدردانی کنم؟؟؟؟؟؟؟ خدا با من چه دشمنی ای داره که میخواد ۵سال دیگه اینجا بپوسم؟؟؟؟ اگه واقعا حس ششمتون قوی باشه میفهمید که این خونه فقط به ثانیه های زندگیم داره صدمه میزنه با پوچ کردنشون منم تا حدی دستم بسته ست. از طرفی موندنم به طور ناخودآگاه به آدمای این خونه هم صدمه میزنه. حالا که حس ششم دارید بهم بگید که خدا در چه صورت راضی میشه که امسال ازدواج کنم؟ یا نهایت تا سال بعد؟ خدا چه کینه و پدرکشتگی ای با من داره که حس ششما و ف.ا.لگیرا هم ۹۹ درصدشون میگن امسال ازدواج نداری؟ من اگه توی این خونه پیر و فرسود بشم خدا راضی میشه من ازدواج کنم؟ خدا چه کینه ای به من داره که بقیه حق ازدواج امسالو دارن اما من ندارم؟ چیکار کنم خدا ببخشتم؟ چرا هرچی قرآن و نماز و شمع تراپی میکنم خدا راضی نمیشه؟ کلی صدقه دادم. حتی کارای دیگه هم کردم با اینحال چرا خدا انقدر ازم بدش میاد که راضی نیست امسال ازدواج کنم؟ چرا انقدر خدا ازم متنفره؟؟؟؟؟؟؟
ان شا الله زودتر ازدواج کنی.. لااقل خودتم باید قدمی برداری برا ازدواج، حتی شده شرکت در دوره های آشنایی که تو مراکز مجاز همسریابی میزارن... گروهی هم مسجد دنبال عروس می گردن... گروهی تو همسایه و فامیل..
ولی اصل کلی این باشه که با چشم باز انتخاب کنی که بعد پشیمون نشی... مثل من از هول حلیم افتادم تو دیگ... بعدش متوجه شدم چقدر تفاوت فرهنگی، اعتقادی و اجتماعی با همسرم دارم و خیلی اذیت شدم....
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اینا رو جدی میگی.واقعا متاسفم که به حرف یه عده بچه جقله که گذاشتنت سر کار نشستی غصه خوردن.مگه خدا هستن.بخدا به عقلتون باید شک کرد.فحش بده توهین کن برام مهمنیست.اونا بی عقل شما بدتر.به خودتون بیایید
🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمامعشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷
دلیلشو میدونی چون شما خدا روبنده این مزخرفات میدونی نه همه رو بنده خدا.حرفات عین کفره.انگار اونا به خدا قراره بگن جیکار کنن.ظاهرا سی سالته ولی یه بچه سه ساله هم انقد ساده لوح نیست
🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمامعشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷
دلیلشو میدونی چون شما خدا روبنده این مزخرفات میدونی نه همه رو بنده خدا.حرفات عین کفره.انگار اونا به ...
سن من فقط یه عدده. سادگی من خیلی فراتر از این حرفاست. اگه ساده نبودم نمیذاشتم معلما توی نوجوونیم پیش همه قیافمو مسخره کنن و منم هیچ دفاعی از خودم نکنم که تقاص گناهای گذشتمو پس بدم!!! حتی توی جوونیمم دوبار چند میلیون پولمو دودستی باد هوا دادم......بگذریم ولی حق دارین
سن من فقط یه عدده. سادگی من خیلی فراتر از این حرفاست. اگه ساده نبودم نمیذاشتم معلما توی نوجوونیم پیش ...
میشه خواهش کنم حتما یه روانشناس خوب بری.یکم رو عزت نفست کار کن.عقلتو نده دست این آدما.اونی که مسخره کرده نشونه صعف تو نیست نشونه بی شعوری اون آدمه.هیچ کدوم به جرات میگم حرف هیچ کدوماز این حس ششمیا اندازه بز اعتبار نداره.اول برو مشاوره بعد همدعا کن خدا یه فرد خوب سر راهت قرار بده.دیگه هم دنبال این حرفانرو.