2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هزین تو مراکز چقده

من قم انجام دادم مرکز طهمورا یه دونه هم هست خودم خواستم که دوقلو نشه پانکچر با بیمه سلامت تامین و مسلح 10تومن دادم دوتومنی هم سر چیزای دیگه ازم گرفتن داروها گرونه دارم پانکچر داروهای قبل انتقال بعد از انتقال حجم مصرف مکمل ها زیاده اونم یه هزینه ای باید بزاری کنار سونو واژینال مکرر داره حدود 400پول هر سونو بود در پانکچر چهار پنج بار سونو انتقال هم سه چهار بار سونو واژینال داره ما چون خونمون اونجا نبود هزینه رفت و امدمون زیاد بود حدود 120میلیونی خرج کردیم ولی بیمه داشته باشی خیلی کمک می‌کنه من هربار داروهام 3تومنی میشد بیمه یه تومن ازش کم میکرد 

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔

چجوری بود ؟داروهاش چی هورمونی ؟سخته ؟هزینه چی

خیلی سخته من مشکل هم از شوهرم بود از من نبود هنوز شیاف پروژسترون می‌زارم داروهای زیاد آمپول نافی بازو عضلانی تا چهارده هفته هروز آمپول پروژسترون میزدم خیلی سخت گذشت 

خیلی سخته من مشکل هم از شوهرم بود از من نبود هنوز شیاف پروژسترون می‌زارم داروهای زیاد آمپول نافی باز ...

من مثلا مشکل ندارم خیلیم زود باردار میشم به اقدام نمی‌کشه ولی خوب دوست دارم دختر باشه اگه بشه دوقلو بر منم سخت میشه ‍‍؟

۱۲۰ خرج کردی ..خیلییه برا من دفعه اول کرفت؟جنسیت هم داشتی؟

نه والا میگفتن تعیین جنسیت اول باید یه بچه داشته باشی بعد 100میلیون پول تعیین جنسیت بود من نکردم پولشو نداشتم پسر هم هست بچم دفعه اول گرفن

من قم انجام دادم مرکز طهمورا یه دونه هم هست خودم خواستم که دوقلو نشه پانکچر با بیمه سلامت تامین و مس ...

از شروع کار تا بی بی چک مثبت چقد طول کشید

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹

من مثلا مشکل ندارم خیلیم زود باردار میشم به اقدام نمی‌کشه ولی خوب دوست دارم دختر باشه اگه بشه دوقلو ...

به اسپرم شوهرت بستگی داره ولی دوقلویی نه ای وی آف کمی باید سه تا بزاری تا دوتا بگیره من دوتا گذاشتم دکتر می‌گفت خیلی کم پیش میاد که دوتا بگیره سه تا بزار تا دوتا بگیره منم چون همسرم بشدت از دوقلویی میترسید گفتیم یه دونه باشه که دوتا گذاشتیم یه دونه گرفت ولی شما سردیجات لبنیات اینا زیاد بخور دختر زایی میشه ولی به شوهرت بستگی داره