2777
2789
عنوان

سر بچم داد زدم عذاب وجدان دارم کاش خدا منو بکشه

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 36 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گذاشتم جلوش اصلا سمت دهنش نمیبره غذارو همرو پرت میکنه به اطراف یذرشم خورده نمیشه

پس خیلی بدغذاس باید اونقدر خوراکی امتحان کنی که علایقش بیاد دستت 

آبمیوه ، ماهی ، سویا ، لوبیا سبز چیزای مختلف امتحان کن بالاخره از یکیش خوشش میاد

باشه الان سما نمک نباید بزنیرب نباید بزنیبی مزست غذاشبعدا که غذاهاتون یکی شه خوشش میاد شایدکلا بعضیا ...

بجای رب اب گوجه بجای نمک ابلیمو میزنم میشه جفت ماکارونی خودمون 

وزنش ۷۶۰۰

بااجازه استارتر محترم😅

کسی رو میشناسید که از سقط جنین منصرف شده باشه؟

سلام دوستان 

من برای پایان نامه ارشدم رو این موضوع کار میکنم و نیاز دارم با خانم‌های تهرانی که این تجربه(منصرف شدن از سقط جنین) رو داشتن صحبت کنم تا پژوهشم کامل بشه. مصاحبه ها میتونه مجازی باشه و تلفنی یا مثلا در بستر گوگل میت که شماره‌ای هم از شما نداشته باشم. اصلا هیچ مشخصاتی از خودتون لازم نیست بگید و همه چیز با اسم مستعاره فقط تجربه شما مهمه. 

در آخر به خاطر این زمانی که میگذارید شماره‌م رو بهتون میدم‌تو پیام رسان بله پیام بدید تا براتون در بله پاکت هدیه خیلییییی ناقابل بفرستم.

ممنون از دوستانی که با مشارکتشون به گسترش علم کمک می‌کنن🤝 واقعا خیلی پژوهشم نیاز به کمکتون داره🥲

برای ارتباط با من به این آیدی در ایتا پیام بدید:

@admin_honav