2777
2789

سلام دوستای گلم 🌸

یه سوال داشتم ازتون، ممنون می‌شم اگر کسی تجربه‌ای داشته کمکم کنه.

توی پرند دنبال یه درمانگر خوب برای رسیدگی به زخم (مثلاً زخم دیابتی، سوختگی یا زخم مزمن) می‌گردم. برام خیلی مهمه که کسی باشه که با دلسوزی و تخصص کارشو انجام بده، چون موضوع حساسیه و مراقبت درست واقعاً خیلی تأثیر داره.

اگر کسی تجربه‌ای داشته از درمان تو پرند یا حتی سرویس‌های خونگی که میان برای پانسمان و رسیدگی، خیلی خوشحال می‌شم اگر راهنمایی‌م کنین.

فقط دنبال یه آدم باوجدان و کاربلدم که بدونم عزیزم دست آدم مطمئنه 🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من واقعا از آقای علی شکیبی راضی بودم. خیلی با حوصله و مهربون با زخم عزیزم رفتار کرد و هر بار با دقت همه کارها رو انجام داد. اینکه می‌تونستم ویزیت تو خونه داشته باشم هم کلی راحتی برام بود. واقعا حس کردم دست یک آدم دلسوز و کاربلد هستم. اگر دنبال کسی هستید که با دل و جون کارش رو انجام بده، به نظرم حتما با ایشون تماس بگیرید.

واقعا از معرفی‌تون خیلی ممنونم. اینقدر صمیمانه و کامل توضیح دادید که خیالم راحت‌تر شد. به نظر می‌رسه آدم دلسوز و حرفه‌ای‌ای هستن، ان‌شاءالله با ایشون هماهنگ کنم. ممنونم از وقتی که گذاشتید و لطف‌تون 🙏💙

مادر من هم قبلا به زخم بستر شدید دچار شده بود و از درمان‌های قدیمی نتیجه نمی‌گرفتیم. ما به آقای علی شکیبی مراجعه کردیم ایشون با دانش بالا و با استفاده از پانسمان‌های نوین، در عرض چند هفته وضعیت زخم رو خیلی بهتر کرد. حضورشون در منزل واقعاً نعمت بود