2777
2789
عنوان

مرد بددهن

389 بازدید | 35 پست

شوهر های شما هم بددهنی می‌کنند هنگام عصبانیت 

دلیل خوبی برا جدا شدن 

نوزاد 5 ماهه دارم که نمیخوام 

این همه بی احترامی به مادرش و کنترل نکردن خشم رو ببینه و یاد بگیره...

من خودمم عصبی میشم داد میزنم که اشتباه سعی کردم کنترلش کنم و تاحدودی موفق بودم. 

حرف های +18 و رکیک میزنه واقعا آدم خجالت میکشه پ چیز میشکنه 😔

راس حسین(علیه السلام) به نیزه ها.... آتیش زدن به خیمه ها 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی گفتی که بددهنی کرد؟

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

چی گفتی که بددهنی کرد؟

هیکی گقت غذا کمه گفتم من نمیخورم که فردا ببری سرکار رفتم تو اتاق دراز کشیدم  گف نه فردا یه کار میکنم هرچچی صدام زد نرفتم عصبانی شد دیس برنج شکوند داد و بیداد و فحاشی قبلش هم خرید کرده بود زیاد توجه نکردم بچه داری میکنم هرچی میگم بخر نمیخره و از دستش بی‌حوصله ام 

هیکی گقت غذا کمه گفتم من نمیخورم که فردا ببری سرکار رفتم تو اتاق دراز کشیدم گف نه فردا یه کار میکنم ...

خب این همه صدات کرد میرفتی ببینی چشه بلاخره شوهرته زشته. چرا غذا چرا بیشتر درست نکردی . این همه گفتی خرید کرد دوباره میگی هرچی میخوام نمیخره .‌خودت باش برو خرید 

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

خب این همه صدات کرد میرفتی ببینی چشه بلاخره شوهرته زشته. چرا غذا چرا بیشتر درست نکردی . این همه گفتی ...

تو ازدواج نکردی بچه هم که قطعا نداشتی و حالیت نیس

شوهر من اصلا بد دهن نبود اما بعد جدایی خونه پدرم میمونم 

بشدت بددهن شده و جدیدا به پوششم ایراد میگیره و اذیتم میکنه همش میگه اینو خراب کردی اونو دست نزن 

اگه جا داره شوهرتو اصلاح کن واگرنه اینجور ادماروز به روز بیشخصیت تر میشن و اطرافیانشونث مریض میکنن