2777
2789
عنوان

مرد بددهن

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 35 پست
اگر خانواده شوهرت پشتت نیستن برو طلاقتو بگیر بچتو بزار پیش خانوادت بعدش برو سرکار

هنوز خانواده شوهرم از مشکلات ما چیزی نمیدونن

راس حسین(علیه السلام) به نیزه ها.... آتیش زدن به خیمه ها 
شوهر من اصلا بد دهن نبود اما بعد جدایی خونه پدرم میمونم بشدت بددهن شده و جدیدا به پوششم ایراد میگیره ...

دیگ چقدر کوتاه بیام خسته ام کرده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیگ چقدر کوتاه بیام خسته ام کرده

حق داری زیر یک سقف زندگی میکنید و نمیتونی رفتاراشو نادیده بگیری 

باهاش صحبت کن بگو که چرا یکم بهتر صحبت نمیکنی همش بددهنی میکنی فقط خودتو بیشتر عصبی میکنی 

گوش نکرد هر بار که پرخاش کرد صداشو ضبط کن بعدش برو درخواست طلاق بده

حق داری زیر یک سقف زندگی میکنید و نمیتونی رفتاراشو نادیده بگیری باهاش صحبت کن بگو که چرا یکم بهتر صح ...

آره اون لحظه میرم دخترم بغل میکنم تا آروم بشه فراموش میکنم صداشو ضبط کنم 😥

تو ازدواج نکردی بچه هم که قطعا نداشتی و حالیت نیس

عزیزم تو که حالیته چرا اینجوری میگی.من اصلا یه چیز دیگه گفتم متوجه نشدی. خودت گفتی غذا کم بود و هرچی صدام کرد نرفتم 

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

آره اون لحظه میرم دخترم بغل میکنم تا آروم بشه فراموش میکنم صداشو ضبط کنم 😥

دوستم شوهرش اینطور بود از شوهرش شکایت کرد شوهر گش شب و روز فقط بهش فحش میداد دعواشون شدید تر شد اما خونه به اسم دوستم بود مرد گورشو گم کردیه ماه از خونه رفت الان برگشته یکم ارومتره

اما خوا بهت صبر بده زندگی با اینطور ادما که توی نسل جدید هم حرف حالیشون میست واقعا سخته

اسی چرا ازش شکایت کردی مرد بددهن قحاش واقعا قابل تحمل نیست همسر سابق منم همین بود البته این یکی از عیباش بود هر چی بهش میگفتم دست وردار از بددهنی بهش میگفتم تا یه حدی تحمل میکنم گفتم یخدا برم دیگه برگشتی تو‌کار نیست ک اخرشم شد همون زمین و زمانو یهم ذوخت برگردم برنگشتم 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

یعنی اینا دلیل میشه که مرد فحش رکیک بده?

مگه من گفتم مرد باید فحش بده ؟

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

عزیزم تو که حالیته چرا اینجوری میگی.من اصلا یه چیز دیگه گفتم متوجه نشدی. خودت گفتی غذا کم بود و هرچی ...

نظر ندی بهتره همه جا که نباس نظر داد

دوستم شوهرش اینطور بود از شوهرش شکایت کرد شوهر گش شب و روز فقط بهش فحش میداد دعواشون شدید تر شد اما ...

آره خوش به حالش اینکه همه چیزش هم به نام ننه آقاشه 

متاسفانه 

و اینکه خیلی خیلی نگران بچه امم وگرنه که خودم مهم نی 

منم بعد شکایت بدتر شد 

اسی چرا ازش شکایت کردی مرد بددهن قحاش واقعا قابل تحمل نیست همسر سابق منم همین بود البته این یکی از ع ...

شکایت کردم که جدا بشم حتی رفتم پزشک قانونی برای کبودی اما حامله بودم 

نظر ندی بهتره همه جا که نباس نظر داد

واقعا خیلی بیشعوری 

آره خوش به حالش اینکه همه چیزش هم به نام ننه آقاشه متاسفانه و اینکه خیلی خیلی نگران بچه امم وگرنه که ...

ماهایی که چیزی به نام نداریم ببخشیدا اینطور میگم ولی هیچ ارزش هیچ جا نداریم شوهر منم هیچ چی به نامم نزد اما الان برای دوست دخترش کلی خرج میکنه 

پدرمم دارایی های باارزشمونو زده به اسم برادرم 

امثال ما فقط باید صبوری کنه اگه صدامون در بیاد همه بر علیه ما میشن