2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی رفاقت رو بلد بود

کجا بلد بود

عاشق شیرین شده بود ... به امیر خیانت کرد

خودخواه بود و چشمش فقط دنبال مقام بود

پژواک خودم بودم و خود را نشنیدم! ای هرچه صدا، هرچه صدا، هرچه صدا                                                              #تُ...🤍🪽

والله خیلی الکی بود

دلیل اینهمه فرار و بدو بدو شیرین چی بود

بجای ایستادن و پی بردن ب موضوع 

الکی مثلا هیجانی کردن

هوتن شکیبا هم یک بی عقله خرابکار گند بزن ب همه چی با اون موهای بدرنگش

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
کجا بلد بودعاشق شیرین شده بود ... به امیر خیانت کردخودخواه بود و چشمش فقط دنبال مقام بود

واقعا برام سواله چجوری فیلم رو نگاه میکنید ک نمیفهمید🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣سعید عاشق شیرین نبود برای در اوردن لج امیر و عصبی کردنش اینو گفت

آره بی سرو ته بود دختره چرا هی فرار میکرد تا الان فرار کردن باهم

اصلا بدو بدو مسخرش 

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
واقعا برام سواله چجوری فیلم رو نگاه میکنید ک نمیفهمید🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣سعید عاشق ...

اتفاقا واقعا راست گفت

چون از اول نگاه های سعید یه جوری بود و انگار به امیر حسادت میکرد

پژواک خودم بودم و خود را نشنیدم! ای هرچه صدا، هرچه صدا، هرچه صدا                                                              #تُ...🤍🪽

امیر توی زندگیش هیچ گوهی نداشت هرچیم داشت صدقه سر سعید بود به چی دقیقا باید حسودی میکرد؟

اینکه رفت تو ساواک خیلی افتخار بزرگی بود؟ اون زمان ساواک در دید عموم مردم منفی بود

ابهتش برا یه عده خاص بود . امیرهم نقش برجسته ای تو ساواک نداشت

پس انگار بیشتر رفت تو لجن زار ...

از شب اول که امیر و سعید همو دیدن و بغل کردن، یادته امیر مدارک فیک دانشگاه رو گذاشته بود زیر کتاب و سعید پیداش کرد چجوری نگاه امیر کرد؟ 

سعید انقدر چشمش دنبال مقام بود که رفاقتشون به هم خورد

اون همه بلا سر امیر و خانواده اش اورد

سعید هم ذاتش خراب یود که دید امیر چقدر خالش بده و رفت اون چرت و پرتا رو گفت

واقعا مرگ اونجوری حقش بود

چطوریه که یه عده از سعید دفاع میکنن واقعا

بعد‌مثلا خیلیا میگن امیر خودخواهه که بخاطر عشقش داره اینجوری داره پیش میره

امیر هیچ کاری نمیکنه اهل سیاست هم نیست فقط شیرین رو میخواد

یه جوری برا فیلم حرص میخورم‌ انگار واقعیته😅