2777
2789
عنوان

شکرگزاری الهی شکر که خیلی خوب خوابیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 36 پست
بدنت سالمه؟

یه سری مشکلات هست ولی خب همه دارند باید سعی کنیم روی جوانب مثبت کار کنیم.تیروییدم خیلی ساله داره می خورم ،..ولی اونم واقعا شکر می کنم که داروش تولید شده .فک کن اگر داریوش نبود.

می دونم شرایط جامعه سخته همه اینارو می دونم ،هممون یه سری مشکلاتی داریم ولی با همون مشکلات میخوام سعی کنیم که بهتر بشیم و دیدمون رو مثبت کنیم‌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اخه من آرزوم اینه بدنم یک مدت طولانی سالم باشه دلم برای سالم بودن تنگ شده💔😔

الهی بمیرم چ مشکلی داری؟

هنو میشم مات خندت.. دوپامین ینی دستات لای دستم...             https://abzarek.ir/service-p/msg/1785741 درد دلتو بگو..
منم شب به شب انجام میدم و خیلی راضی ام

خیلی عالیه من یه مدت انجام میدادم چندسال پیش خیلی خوبه می دونی همین سلامتی بدن همین خواب همین چشم همین گوش هر کدوم که سالمن باید براش شکرگزاری کنیم

خدایا شکرت بابت همه چی این قد بهم لطف کرده نمیتونم بشمارمتن سالم پدرو مادر خوب همسر خوب خانواده خوب

الهی امین .همینارو هر روز دو سه تا شو مربوط به اتفاق های که اون روز برات افتاده لیست کن مثلا الهی شکر امروز غذایی که خوردم معدم اونو راحت هضم کرد و راحت گوارشم کار کرد

دعاکن من که از صبح ساعت ۵بیدارو خواب آلود هستم‌.الان بخوابم عصربیام شکرگزاری کنم

باشه عزیزم ،عجول هم نباش قدم قدم سعی کن بهتر بشه امروز هم نشد برای فردا تلاش کن تا چرخه ی خوابت درست بشه انشالله.اگر بچه کوچیک داری که سخته ولی اونم درست میشه 

آفریننن،روی آسایش و آرامشت کار کنکم کم شروع به مدیتیشن کنشکرگذاریاتو تو یه دفترچه کوچیک بنویس و دفتر ...

اره خیلی حرکت قشنگیه یه مدت انجام میدادم.یه مدت یوگا می رفتم .مرسی عزیزمممممم.

نه اخه من آرزوم اینه بدنم یک مدت طولانی سالم باشه دلم برای سالم بودن تنگ شده💔😔

الهییی 

منم همینطور عزیزم

ولی خب ببین ،تو باید بری سراغش درمان کنی دیگه.

اگر ولش کنید که نمیشه

اگر معدست باید بری گوارش

اگر اعصابه متخصص

باید بری دنبالش و خداروشکر که علم پیشرفت داشته 

روحتو آروم کنی خیلی از مشکلات منشأ روحی دارند

با عبادت با ورزش سبک با محدود کردن خبرهای منفی مثل اینستا

هرجا دلت شکست از خود خدا بخواه 

وای خیلی وقت بود همچین تایپک خوبی ندیده بودم،اوه یوگا واسه چاکرای اولت خیلی خوبههه

عزیزمممم

یوگا که عالیه عالی 

یوگا با مربی خوب 

مناجات اولش

حرکت های کششی 

سلام بر خورشید

ارتباط کامل با بدنت