2777
2789
عنوان

کاش دیگه بیایی🥺🤲🙏💚💔

171 بازدید | 10 پست

نی نی خیلی ساله منتظرتیم خیلی سال ها من و ابجی و بابات پس کی میای آخه🥺

قوربونت برم که نمیای یعنی انقدر پیش خدا عزیزی که دلش نمیاد تورو بسپاره به ما؟

قوربونت برم تو که می‌دونی چقدر منتظرتم بیا عزیز دل مادر 🥹😍

قول میدم مواظبت باشیم

تو فقط بیا سالم بیا جنسیتت هرچی که بود رو چشام جا داری

.

.

.

میشه دعا کنید زودتر نی نی دار بشیم 🥺♥️

الهی دامن همه منتظران سبز شه💚🙏🤲👶🏻 اونایی که منتظرن میدونن چی میگم الان من میدونن  انتظار  یعنی چه.هر روزش یه سال میگذره..چه برسه دیگه خیلی سال هم طول بکشه..انتظار سخته چه برای اولی چه دومی هر کدومش یه جور سخته ..واسه ما منتظرا دعا کنین💚🤲

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخ آخ ک درکت میکنم۱۴ساله منتظرم همسنام همشون بچه هاشون بزرگ شدنولی من.....😞

الهی با تمام وجود درکت میکنم🥺الهی  که دلت به همین زودیا شاد بشه و دامنت سبز بشه.بیای همین جا بهم بگی و خودم تکی ذوق کنم واست بگی مادر شدم💚😍

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

الهی با تمام وجود درکت میکنم🥺الهی که دلت به همین زودیا شاد بشه و دامنت سبز بشه.بیای همین جا بهم بگ ...

یعنی میشه😥😥

فدای مهربونیت خانوم مهربون 😘😘

چقد ذوق کردم از حرفت❤

میشی ولی زمانبر استرس اختلال فشار روحی بیشتر مشکلت روحیه بچه هم پسره

ممنون میدونی اینو راست میگی دقیقن.. از بس طولانی شده واقعن روح و روانم بهم ریخته..بارها بیخیال هم شدم ولی خب بازم تهش .دارو دکتر همه کار کردم‌ برای باردار شدن...آخه سنمم داره بالا میره باید زودتر بشم‌...شما حس ششمی یعنی میگی میشم🥺

یعنی میشه😥😥فدای مهربونیت خانوم مهربون 😘😘چقد ذوق کردم از حرفت❤

آره اجی میشه یه روزم نوبت تو میشه نمیدونم حکمتش چیه ماها که میخایم آنقدر باید انتظار بکشیم..دعاگوت هستم منم از ته قلب شکستم دعات کردم بیای خبر خوش بدی بهم...آجی من خیلی اونا رو که اولی هستن دعا میکنم

آره اجی میشه یه روزم نوبت تو میشه نمیدونم حکمتش چیه ماها که میخایم آنقدر باید انتظار بکشیم..دعاگوت ه ...

عزیززز دلمممم🥺🫂

انشاالله شما هم ب حاجت قلبیت میرسی

خدا کلللللی دلتو خوشحال کنه ❤

الهی آمینان شالله زود بیادو بیای خبر بدی و ریپلایم کنییادت نره ها منتظرمممم😍🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌷🌷

الهی آمین انشالله خدا از دل وزبونت بشنوه خوش قلبم...مشتلق میدم بهت خدایا اونوقت برات🥺🤲🙏💚