ایستادهbaمشت مدیر استارتر عضویت: 1398/09/22 تعداد پست: 6829 عنوان چه تایدی بوی خوبی داره با نرم کننده لباس 194 بازدید | 28 پست چند وقت پیش بچه یکی از فامیلا لباساش بوی خوبی میداد گفتم بچه کوچیک ادکلن زده 😑😂 مامانش گفت نه بوی شوینده لباس هست عقلم نکشید مارمشو بپرسم 💔 .🖤 1404/04/29 | 12:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
arabanoo عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 28756 خوشبو کننده لنور حرف ندارهمن از پارسال گرفتمداخل سطل طی میریزمحل کردم تو سرویس بهداشتی اسپری میکنمقاطی لباس ها هم میریزمخیلی خوبه هنوز نصف نشده چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس
ایستادهbaمشت مدیر استارتر عضویت: 1398/09/22 تعداد پست: 6829 مارکای ترکیه خوش بو هستن مثل لنور ایناایرانی سافتلن هوم کر لنور همه جا دارن؟ 💔 .🖤
تلی۷۵ عضویت: 1403/07/10 تعداد پست: 3165 سافتلن طلایی...مایع لباس شویی ها هم اکثر خوشبو ان.....یه کاری که بعضیا دیدم انجام میدن،برمیدارن مایع لباس شویی که خوشبو هستش رو با آب مخلوط میکنن بعد روی لباس اسپری میکنن...مثل این میشه که ادکلن زدی😄 درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉
ایستادهbaمشت مدیر استارتر عضویت: 1398/09/22 تعداد پست: 6829 خوشبو کننده لنور حرف ندارهمن از پارسال گرفتمداخل سطل طی میریزمحل کردم تو سرویس بهداشتی اسپری میکنمقا ... چه جالب گرونه؟ همه جا دارم منظور فروشگاه کوروش و یا سفارش باید بدیم؟ چون به چشمم نخورده 💔 .🖤
beautifulteacher عضویت: 1402/08/05 تعداد پست: 6568 خوشبو کننده لنور حرف ندارهمن از پارسال گرفتمداخل سطل طی میریزمحل کردم تو سرویس بهداشتی اسپری میکنمقا ... فقط خوشبو کنندس؟ یا شویندس
elmirashsh عضویت: 1403/06/13 تعداد پست: 519 به جای پودر لباسشویی از مایع لباسشویی استفاده کنهم ماشین لباس شوییت خراب نمیشههم به کیفیت لباس آسیب نمیزنه و همه رایحه خوبی دارند
0گل_برفی0 عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 25674 هم تاید و هم نرم کننده تستمن نرم کننده رنگ بنفش رو دوست دارم خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی
گل_پری۷۹ عضویت: 1399/12/06 تعداد پست: 487 لنور همه جا دارن؟ مغازه های ارایشی بهداشتی شوینده اینا دارن اکثرا
ایستادهbaمشت مدیر استارتر عضویت: 1398/09/22 تعداد پست: 6829 هم تاید و هم نرم کننده تستمن نرم کننده رنگ بنفش رو دوست دارم اره تست هم بوش خوبه 💔 .🖤
arabanoo عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 28756 چه جالب گرونه؟ همه جا دارم منظور فروشگاه کوروش و یا سفارش باید بدیم؟ چون به چشمم نخورده من جنوب خریدم فک کنم ۳۰۰ بودقیمت الانشو نمیدونماین پیج ها یا سایت های ته لنجی معمولا دارنشرنگ بنفششو من دارم رایحش خوبه چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس