2777
2789

سلام

پیرو تاپیک قبل می خواهیم یکم این موضوع باز بشه. ببینم‌غیر از اینکه در بعضی موارد پیش گویی ها و پیش بینی ها درست بوده آیا درمان ها یا به عبارتی برداشتن طلسم و... هام برای کسی کارکرد داشته؟

روانشناس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مسئله طلسم و دعانویسی و سایر این مزخرفات نیازمند بررسی توسط متخصص ماوراست و علم روانشناسی هرگز نمی‌تونه تعیین کنه واقعیت داره یا نه

مشکلاتی که ایجاد میشه بخاطرشون بله حقیقت داره، جادو وجود داره، خیلی چیزای دیگه وجود دارن که با علم قابل اثبات نیستن

اما هر چیزی تحت عنوان بیا دعا بنویسم بختت باز بشه یا طلسم باطل کنم فلان بشی، چرت محضه

به دست متخصص و از راه درست میشه کارهایی کرد، میشه مشکلاتی رو برطرف کرد اما با دعانویسی خیر

دعانویس، فالگیر... چنین مزخرفاتی فقط دردسره و بساط کاسبی شیادهاست

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

همشون دروغ میگن اینکارو فقط به آدم خیلی پاک می‌تونه انجام بده با علم بالا همشون دنبال دولت برای باز کردن طلسم درویش ها از دعا نویس ها بهترین سرکتابم یچیز پنجاه پنجاه 

ببین آوردن شیطان تو زندگی مسلمانا عواقب بدی داره واس طلسم کننده شاید موقتا رو طرف تأثير بزاره ولی ب ...

واقعا هم برمیگرده 

یکی از فامیلای شوهر دوستم براشون دعا نوشته بود یعنی زندگی خود طرفو ببینی هنگ میکنی دخترش دوبار طلاق گرفته پسرش دوبار 

یه دختر دیگشم همینطور شوهرش معتاد شده 

من همیشه میگم چون دعای شر برا بقیه مینویسه اینطوریه 

برای دوست منم دعای جدایی و بستن رزق وروزی نوشته بود

اره من یه دوره ای داشتم به فنا میرفتم تا فهمیدم یکی تو خونمون دعا انداخته و باطلش کردیمشکر خدا الان ...

دعاشون را پیدا کردید؟

چطوری باطلش کردید؟

به اندازه انتظارتان شرایط بهتر شد؟

روانشناس

دعاشون را پیدا کردید؟چطوری باطلش کردید؟به اندازه انتظارتان شرایط بهتر شد؟

نه هر کاری کردیم طرف نگفت کجاست ولی گفت کی گرفته که بعدا هم یه دعای دیگه گرفت و اونو پیدا کردیم

دوستم یکیو معرفی کرده بود بهمون که اون باطل کرد

نه اینکع بگم معجزه شد طبعا زندگیم قرار نبود عوض شه ولی یه سری مشکل که پشت هم و غیرطبیعی اتفاق میفتاد حل شد