2777
2789

کادر درمانم استخدامی هست هم برا شهر خودمون هست هم روستایی که مثلا ۲۰کیلومتر فاصله داره 

شما باشید میزنید روستا که شانس قبولی بالا بره یا همون شهر خودتون میزنید که شانس قبولیش کمتره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزن کلا ۲۰دقیقه راهه

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

فاصله 20 کیلومتری به نظرم زیاد نیستمن بودم روستا با درصد قبولی بالاتر رو انتخاب می کردم

مشکلش فقط ۲۰کیلومتر نیست کار تو روستا سخت تره چون امکانات کمه و پزشک اینا کمه تو باید همه کاره باشی

مشکلش فقط ۲۰کیلومتر نیست کار تو روستا سخت تره چون امکانات کمه و پزشک اینا کمه تو باید همه کاره باشی

خب احتمال اینم هست که بعد از مدتی توی همون مرکز روستا پست بالاتر بگیرید و شایدم منتقل بشید شهر 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد