2777
2789

ضد آفتاب فلوئیدی ابرسان 

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره بر اثر چی سیاه شده. من به خاطر آفتاب بود. صابون شیر واقعا خیلی تاثیر داشت و ماسک جوانه گندم و ماست .هر روز میزدم. نمیگم مثل برف شدم نه ولی از سیاهی صورتم دراومد شد گندمی

یه کرمی هم هست دستسازه من نمییدونمممم نزدم اما اطراف ام زده و خیلی تغیر کرده حالا نمیدونم بازگشت داره یا نه

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

رنگ پوستو میشه برنز کرد ولی سفید نه😐

سفید ک نه نمیشه اما شفاف میشه

یه کرمی هم هست دستسازه من نمییدونمممم نزدم اما اطراف ام زده و خیلی تغیر کرده حالا نمیدونم بازگشت دار ...

معجزه؟ فائزه؟

اصلااا ازین چیزا نزنی اسی

افتضاحه

شما مرتب ضد آفتاب بزن

آبرسانی کن

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

معجزه؟ فائزه؟اصلااا ازین چیزا نزنی اسیافتضاحهشما مرتب ضد آفتاب بزنآبرسانی کن

اسمشو نمیدونم اما یه جوری عوض شد من تعجب کردم قیمتشم انگار زیاده اینجور ک اون شخص گفت 

حالا خوبه نزنه از قبلشم بدتر شه 

خق با شماست محصول باید دارای لیبل باشه

به‌خاطر آفتاب یکم تیره شدم ولی سیاه نیستم

خب صابون شیر بگیر. قیمتی هم نداره.من سیاه شده بود صورتم الان خداروشکر بعد چندین سال هنوز صورتم خوبه. فقط صابون شیر عسلی و فلان نگیر‌ فقط شیر خالی. چون جدیدا دیدم همه جوره اومده تو بازار. و اینکه موقع استفاده اصلا نباید نور خورشید به صورتت بخوره. شب بزنی بهتره‌ .و همه جای صورتت رو یکدست بزن. من اولش فقط گونه هامو و پیشونیم رو میزدم .اونجا سفید شد یه چونه سیاه موند. بعدش چونه رو زدم .اذیت شدم .و حتما آبرسان یا مرطوب کننده یا نرم کننده بزن.

اسمشو نمیدونم اما یه جوری عوض شد من تعجب کردم قیمتشم انگار زیاده اینجور ک اون شخص گفت حالا خوبه نزنه ...

ببین یه آمپول هایی هست کره ای هست قیمتش دونه ۲۵تومنه میزنی سفید میشی 

اونا باشه اره گرچه بازم بنظرم کبد ر. داغون میکنه

غیر این ما نداریم چیزی که آدم رو سفید کنه

قرص هم هست اونم عارضه داره تولید رنگ دانه رو مختل میکنه 

کرم هم نداریم سفید کنه هیدروکئونین هست که این به مرور پوست رو خیلی نازک و مستعد لک شدید میکنه

باید به مرور. با ضد آفتاب مستمر و آبرسانی خوب پوست رو شفاف کرد

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

صابون پوستتو خشک نمی‌کرد عکس صابونو می‌زاری عزیزم

پوست من خشک بود یه کم خشک تر میشد ولی بعدش نرم کننده میزدم. خیلی سال قبل استفاده کردم. من جدیدا سرچ کردم به یکی پیشنهاد بدم .دیدم همون شکلیه . روش نوشته پروتئین شیر دیترون. سرچ کن پیدا میکنی