میگن بعضیا از روی قیافه فرد یه چیزایی در مورد شخصیتش میفهمند
به نظرتون این اقا چه جوریه؟ چه شخصیتی داره؟
خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏
حس میکنم خیلی خوب میتونه دروغ بگه و ب ظاهر مهربون نشون بده اما یمقداری بدجنسی داره.این کیه؟
پاپ لئو چهاردهم
رهبر کنونی مسیحیان کاتولیک جهان