2777
2789

کتلت درست کردم موادش خوب درنیمد موقع سرخ کردن خورد میشد و نمیشد برش گردونم اصلاااااا خوب در نیامد اینقدر ناراحت شدم دلم میخواست در سطل رو باز کنم بریزم تو سطل اشغال 

من شاغل هستم و امروز ظهر تا شب سرکارم اما پخت غذا و خرید مایحتاج خونه به عهده کنه خیلییییییییییی خسته میشم گاهی واقعا بی حوصله هستم مامانم خیلی سال هست که خودش رو از کار خونه بازنشسته کرده خستگی هام هم دلیل دیگری هست که گاهی غذاهام بد میشه چون واقعا تحمل رو پا ایستادن رو ندارم و دلم میخواد استراحت کنم اما مجبورم پاشم و غذا درست کنم 

شما هم وقتی غذاتون بد میشه حالتون بد میشه ؟؟احساس بی کفایتی و خجالت میکنید احساس بی عرضگی می کنید ؟؟

ایمان میاورم به دوستی و صداقت قاصدک سالهاست که صدایم را شنیدنگاهم را خواند غصه هایم را گریست خوشی هایم را خندید وهمه شان را رساند به دوردست های خاکستری!                       وتو امروز هرچه قاصدک دیدی جز پیام دلتنگی های من چیزی از او نخواهی شنید 

نه اصلا خجالت نمیکشم.قرار نیست همیشه غذای اعیونی و خوشمزه بپزم.منم آدمم ممکنه گاهی حوصله نداشته باشم

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همین مشکل دارم ولی ایا ما براش وقت می زاریم؟ خیر فقط سرسری کارو می کنیم و عجله می کنیم تا تموم شه؟ بله پس قرار نیست معجزه اتفاق بیفته غذا وقت انرژی حوصله می خواد

نه اصلا 

اون روز قورمه درست کردم

گوشت و اب و سبزی اش یه ور بود😂

سعی میکنم بین خانم دکتر بودن👩‍⚕️و خانم خونه بودنم👸 تعادل برقرار کنم ؛امید دارم که بتونم ولی گاهی پیچ و مهره هام‌در میره🤭😅

وا بده بابا سر چیزای الکی حرص نخور فدا سرت 

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
تخم مرغ بهش وا نره حق داری🥲

زدم ولی وا رفت آرد هم زدم ولی وا رفت خجالت میکشم بگذارم سرسفره

ایمان میاورم به دوستی و صداقت قاصدک سالهاست که صدایم را شنیدنگاهم را خواند غصه هایم را گریست خوشی هایم را خندید وهمه شان را رساند به دوردست های خاکستری!                       وتو امروز هرچه قاصدک دیدی جز پیام دلتنگی های من چیزی از او نخواهی شنید 

اره منم اعصابم خرد میشه. منم قبلا شاغل بودم باز کار گردن خودم بود و کمکی نداشتم. همسرم به حای اینکه قدرشناس باشه هر روز غر میزد‌. گفت نرو پول بهت میدم که هیچی نداد. ولی غذام خراب میشه دیوونه میشم فکر میکنم هیچی بلد نیستم

مجردے؟خستہ نباشے گلم🌹خوب میتونے از مادرت ڪمڪ بخواے حداقل موادشو ترڪیب ڪنہ شماسرخ ڪنے

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم