2777
2789

یه بار توی یه تاپیکی نحوه ی برخورد همسرم رو گفتم ، بیشتر افراد حاضر توی تاپیک به تمسخر گرفتن 

البته برام مهم نبود

من یکی از بهترین اتفاق های زندگی م پریود شدنه، با اونکه خب مثل خیلی از افراد دیگه اذیت میشم ولی این موضوع برام ارزشمنده 

همسرم میدونن که دوست دارم این تایم رو ، هر بار برام این تایم هدیه می خرن، شاید یه رژ، جوراب و این قبیل چیزها

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 

کاش این مسئله عادی سازی بشه و این تابو شکسته بشه واقعا

برای عادت فیزیولوژی بدنمون چرا باید خجالت بکشیم؟

توی خیلی از کشور ها دخترا وقتی سرکلاس پریود میشن خیلی راحت میرن جلوی جمع دختر و پسر و استاد مرد ، میگن که پریود شدن 

و هیچکس فکر بدی نمیکنه و نمیخنده چون برای همه عادیه

توی خیلی از کشور ها برای پریود دو روز مرخصی اختصاص میدن 

اونوقت تو کشور ما😂

اگه کسی جلوی جمع بگه پریودم همه بدترین انگ ها رو بهش میزنن و میگن تو بی حیایی 

و حتی برای خریدن نوار بهداشتی از سومر مارکت یارو یه جوری نگاهت میکنه انگار جرم کردی😂

کسی هم که بیاد تابو شکنی کنه آدم سمی خطاب میشه😂

والا سم ماییم که از همه عقبیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر خوب همون بهتر که اینجا نموند

اره خب فقط با دلتنگیش نمیتونم کناربیام کاش انقد خوب نبود شاید رفتنش انقد اذیتم نمیکرد

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

پدرو برادرکوچیکم هیچ داداش بزرگم تاوقتی بود خیلی هوامو داشت خیلی

سلام ببخشید بهترین عمل زیبایی که تو اینده عوارض نداشته باشه برای زیبایی پوست صورت وجوانسازی چیه؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

سلام ببخشید بهترین عمل زیبایی که تو اینده عوارض نداشته باشه برای زیبایی پوست صورت وجوانسازی چیه؟

سوپرلیفت 

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

راستش توخونه پدرم کسی واکنش خاصی نداشت همسرمم اعلان برای خودش نصب کرده نزدیکای پریودم خیلی مراعات میکنه ازلحاظ رفتاری و کارخونه وکمک دادن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

تا حالا مردی اطرافم نبوده که واکنش بدی نشون بده