2777
2789

مادر شوهرم خیلی من من میکنه 

زن بدی نیستاا اما از پول شوهرم برا من رسوم اجرا میکنه بعد پیش همه میگه من انجام دادم!  

نزدیک عروسیمونه ما رسممونه چمدان بخرن  یکی واسه عقد یکی هم عروسی 

حالا مادر شوهرم گفت تو بازم چمدون میخوای اره؟ 

منم سرمو تکون دادم بعد گفتم خب اره 

اما دلم برا شوهرم میسوزه میگم نکنه سختش بشه 

بگم بنظرتون چمدون نمیخوام؟ 

راستی  من  چمدون دامادی خریدم صفر تا صد حتی کت شلوار و کفش داخلشه

اکانت دست دو رفیق ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

اینم بگم حوصله من من کردن مادر شوهرمو ندارم واقعا 

اکانت دست دو رفیق ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزار بخرن 

از خودت نزن از همین الان

به‌زودی‌به‌هدفم‌میرسم*             "درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                        goftino.com/c/EGkmsA                          

چمدون منظورش وسایل توش هم هست

اره گلم دلم نمیاد میگم نکنه شوهرم اذیت شه 

بخر وظیفشونه بگیرن برا برا من جورابم نخریدن حس بدیه حتی تا مدتها

واقعا؟ 

چه بد

اگه تو خریدی بزار اونم بخره.

من صفر تا صد خریدم