2777
2789

بچه اول روز دهم برگشتم خونم  بچه دوم روز هفتم برگشتم

بسیار سخت بود تنها بودم همسرم هم هیچ کمکی نمی کرد و تا تونست محل کار مونو ولی بالاخره خدا کمکم کرد و از پسش براومدم

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

اولش سخته گیج میشه احساس میکنی هیچکاری نمیتونی بکنی ولز کم کم قلقلک میاد دستت من سه روز درد طبیعی کشیدم بعد با بیهوشی سزارین شدم وسط عمل نفس نداشتم اکسیژن دادن بهم تارهای صوتی آسیب دیده بود تا سه ماه نمیتونستم حرف بزنم  تشنج کردم  وقتی اومدم خونه شوهرم خونه نبود دیر میومد  خودم بودم وخدا ولی شد سخت گذشت بد گذشت ولی گذشت جوری که بدترین خاطره برام شد مادرشوهرم فقط کدو شور وبادمجون شور شور می‌پخت برام چندروز خونش بودم اجازه نمی‌داد حتی تو یخچال آب بردارم چندروز که خونش بودم جای شوهرم ومنو جدا انداخت گفت بچه گریه میکنه بدخواب میشه تصادف میکنه مادر خودم بیمارستان بستری بود دکترا گفته بودن سرطان داره همه درگیر اون بودن یا بچه داشتن من جز خدا کسی نداشتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من طبیعی بودم ولی بدجوووور از پایین بخیه خوردم....

مامانم و مادرشوهرم یه روز درمیون موندن پیشم 

خودمون تصمیم گرفتیم که اینجور باشه چون هم مامانم به کار خونه خودش می‌رسید هم مادرشوهرم 

البته مامانم دوس داشت من برم بمونم خونه اونا.ولی گفتم بیام احتمال داره مادرشوهرم ناراحت بشه

بعد دهم بازم اصرار کرد بیا بمون خونمون بهت برسم و...

واقعیت نرفتم چون خونه خودم راحت تر بودم

من تا ۴۰ روز لکه بینی داشتم و عوارض باهام بود کلا فهمیدم بد زا هستم بعد ۳۰ روز اومدم خونه خودم از کمردرد گریه میکردم بعد ۴۰ خیلی بهتر شدم پیشنهادم بهت اینه که اگه مادرت شرایط داره ۲۰ روز دیگه هم بمون بعد ۴۰ برگرد.

آخه شوهرم اونجا تنهاست

بله میشه

تقریبا بعد ۱۵روز روند بهبودی داره

برید خونتون اکه شرایط سخت بود بیاید خونه مامان

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍

خواهرشوهرمن دوماه موند😆

کابرای عزیز مراقب این دوکاربری باشید: بیسکوئیت شکلاتی و خانم مارکوپولو، توتاپیکهایی که برای افغان ها زده بشه نی نی یارا تگ میکنن و بشدت حامی ومدافعن تاپیک من گزارش زدن

عزیزم قشنگ تا چهلم بمون 

نمی‌دونی بچه داری دست تنها چقدر سخته مخصوصا که تازه زایمان کردی شوهرتم بگو تا می‌تونه آخر هفته ها بیاد اونجا یا اینکه یکی دو روز آخر هفته ها مرخصی بگیره هر دو هفته بیاد پیشت

من روز هفدهم برگشتم خونه همه کارا با خودم بود 

اصلا هم پشیمون نیستم 

اگه شوهرت پیشته که بمون خونه مامانت

اگه شوهرت نیست به نظرم برگرد پیشش ...

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

آخه بچه گریه می‌کنه استرس میگیرم نمی‌دونم چکار کنم خیلی سخته

اخرش ک چی

تا دوسالگیش ک نمیشه اونجا بمونی😂

روپای خودت واستا

مطمئن باش میتونی

اولاش سخته بعدش دستت میاددک باید جیکاکنی

ریتم زندگیتو بهم نریز برگرد خونه خودت

بچه ها من تنهام‌ هیچکس و جز همسرم ندارم ک موقع زایمان و بچه داری کمک کنه، بنظرتون تنهایی میتونم؟🫠🫠 ...

عزیزدلم حتما میتونی چون حس میکنم شوهرت کمکت می‌کنه همینکه بچه رو نوبتی بگیرید که شبا یکم استراحت کنی کافیه

همیشه پایان شب سیاه و تاریک ،سپیده دم است

عزیزدلم حتما میتونی چون حس میکنم شوهرت کمکت می‌کنه همینکه بچه رو نوبتی بگیرید که شبا یکم استراحت کنی ...

مرسی قربونت برم ... امیدوارم واقعا تنهایی بتونم. همسرم خیلی کمک میکنه ولی خب طفلک چیزی بلد‌نیست دیگه 

Toranjbano هستم🫠🫠 یک تعلیقی😁😁

مرسی قربونت برم ... امیدوارم واقعا تنهایی بتونم. همسرم خیلی کمک میکنه ولی خب طفلک چیزی بلد‌نیست دیگه

فداتشم گلم خداروشکر که همسرت کمک می‌کنه سعی کن وقت آوردی فیلم آموزشی ببین از مادرتم سوالهایی که داری رو بپرس،درست میشه نگران نباش چشم رو هم بذارید گل دخترت بزرگ شده 🥰❤️

همیشه پایان شب سیاه و تاریک ،سپیده دم است

فداتشم گلم خداروشکر که همسرت کمک می‌کنه سعی کن وقت آوردی فیلم آموزشی ببین از مادرتم سوالهایی که داری ...

چشم حتما مرسی از محبتت و راهنماییت عزیزم😍🙏

Toranjbano هستم🫠🫠 یک تعلیقی😁😁