2777
2789

سلام میشه خواهرانه راهنمایی کنید

به نظرتون کدوم بهتره پول رو بزاریم که وام بگیریم 

نزدیک ۸۰ میلیونه میخایم بزاریم بانک تا بتونیم یه وام بگیریم ما هم بتونیم یه ماشین بگیریم🥲

رسالت حساب داشتیم امتیازمونم ۱۰ میلیون شده ولی شنیدم میگن مهر ایران خوب وام میده 

به نظرتون با این مقدار پول کدوم بانک چند وقت بزاریم چقدر وام میده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظرتون ۸۰ تومن چند وقته بزارم چقدر وامم میدن

۶ ماه پول شما میمونه بانک بعد به مقدار پولت بهتون وام میدن پول خودتونم میدن یعنی ۱۶۰ تومن برای شما

طرح های مختلف داره دهه فجر گذشته دوباره یه طرح گذاشتن ۳ ماه پول بلوکه میمونه

و اینکه یه وام هم هست مخصوص کسانی که حسابشون مدتیه خوب کار کرده اونم با ۲ درصد ۱۰۰ تومن وام دادن 

💕🧚‍♀️                                               

رسالت اذیت میکنه سر مدارک اینا ،مهر ایران بهتره میتونی بانک ملی حساب مهربانی باز کنی اونجا 4 درصده

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............

تمام بانکها مثل همن. با معدل حساب، پولتون رو ۶ ماه بذارید برابر پول خودتون وام میدن. اگر بیشتر از ۶ ماه بمونه به تدریج وامتون هم بیشتر میشه. البته یه سری وام ها هنوز میدن بدون سپرده و با پارتی و آشنا بازی که اون مال رانت خوارای مملکته و به ما نمیدن. فامیل داریم چون پست داره هر دو ماه بدون سپرده یه وام خوب بانکهای مختلف بهش میدن. پس این برای ما هست که میگن حتما باید سپرده داشته باشید!

بانک ملی وام خوبی میده با درصد خیلی کم

فقط باید تراکنش حساب داشته باشین

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

رسالت اذیت میکنه سر مدارک اینا ،مهر ایران بهتره میتونی بانک ملی حساب مهربانی باز کنی اونجا 4 درصده

من حساب باز دارم از قبل 

مهربانی چیه دیگه؟؟؟

لطفا برای ازدواجم با یک فرد مناسب  دعا کنید.