2777
2789
عنوان

مشاور یا کنکوری ها بیاین

155 بازدید | 16 پست

بچه ها کلاسای سالیانه الان توی تابستون خیلی کند پیش میره ، اگه بخوایم از تو کانالا هم دانلود کرد خیلی وقت میبره پس باید چیکار کرد؟ شیمی خیلی سبز جامع برای یه کسی که پایش متوسطه مناسبه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سالهای قبل رو هم میتونی نگاه کنی!

خب همون سال قبل رو دارم میگم ، یکم بی نظمه فیلما خیلی سخته مبحث مورد نظر رو پیدا کرد ، مثلا زده جلسه ۱۴ ام بعد میزنی رو دانلود زده جلسه فلان ، حجم فیلما هم زیاده دیر لود میشه

اگه آنلاین داری که با همون پیش بیااکثرا تا اسفند تموم میکنن خوبه دیگه اره مناسبه

آخه مثلا فرهمند الان فصل۱ دهمه و خب خیلی کنده دیگه ، به هر حال توی تابستون حداقل باید پایه رو یه دور خوند

خب ثبت نام کن کلاس هاشون رو هم حلال هس و هم اینقدر دردسر نداره وقتی راضی نیستی از فیلم های تو تلگرام

عزیزم اولا من کنکوری نیستم برا داداشم میپرسم ثانیا پک الماس ماز رو کامل داره ولی استادا کند پیش میرن برا همین مجبوره از کانالا نگاه کنه

هول نکن اصلا کارت اشتباهه اگه هول کنی با معلمای همین پایه برو جلو مگر اینکه پایت خیلی قویه که بحثش ج ...

برا داداشم میپرسم ، آخه ببین من خودمم کنکوری بودم مشخصه استادا به خاطر دیر شدن کنکور کلاسا رو دیر شروع کردن الانم با سرعت لاک پشت دارن پیش میرن 

روی تجربه ی خودتون تصمیم نگیرید فعلا پایه اش رو بخونه .تابستون یه پایه جمع کنه کافیه .کنکورشون دیگه ...

یه پایه خیلی کمه ، به نظر من یه کنکوری موفق یه دور کل پایه رو میخونه به علاوه پیشخوانی حداقل یک چهارم دوازدهم  ولی خب کلا من حرفی بهش نمیزنم میگم هرکاری مشاورت گفته بکن