2777
2789
عنوان

آزمون دستگاه های اجرایی

102 بازدید | 13 پست

سلام صبحتون بخیر باشه 

بچه ها من ازمون رو ثبت نام کردم اما شهرستان انتخابی ام با شهرستان محل زندگیم فرق داره

حالا سوالی که دارم اینه که آیا بعد از گزینش و مصاحبه وقتیکه میخان مشخص کنن هر کسی کجا بره برای شروع کار، حتما همون شهرستانی که توی ثبت نام انتخاب کردیم میفرستنمون؟یا هرجاییکه خودشون بخان؟ 

خواهش میکنم نظراتتون رو براساس حدس و گمان نگید و اگر در این زمینه تجربه ای داشتین خوشحالم میکنید که راهنماییم کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی محل خدمت مشخص و شما انتخاب کردی، نه شما اجازه تغیر دارید نه آنها

جزئیات نگاه کردی ، بعضیاشون فقط بومی میخواد یعنی اگرم قبول بشی ولی، ساکن یا متولد آن شهر نباشی در نهایت رد میشی

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

سلام

ببخشید الان ثبت نام میکنن؟

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️
خودم دستگاه اجرایی قبول شدم منتظر جواب گزینشم،همین شهرستانی که تو دفترچه هست باید سر کار برم

برای من از وقتی دفترچه اومد تا شروع به کار کنیم دوسال طول کشید

برای شما تا الان چقدر طول کشیده؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم