2777
2789
عنوان

لکه بینی قبل پریود 😭😭😭

110 بازدید | 18 پست

من دو سه باری اینطوری شدم

قبل پریود یکی دوروز لکه قهوه ای رنگ میبینم

علتش چیه

یکی میگفت تنبلی تخمدان، اره؟؟؟

اگر کسی داشته و رفته دکتر لطفا توضیح بده

به دریا بنگروم دریا ته وینم...

طبیعیه..تنبلی با سونو فقط مشخص میشه

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد

نمیدونم والا ولی منم دارم مثلا دیروز بعد از ظهر لکه قهوای دیدم الان پریودم بعد میدونی چیه من ۱۶ این ماه پریود بودم در حد ۳ روز بعد الان دو باره تازه قبلشم تو تیر دوبار دیگه شده بودم اول فکر نردم از استرسه اینطوری بهم ریخته 

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم والا ولی منم دارم مثلا دیروز بعد از ظهر لکه قهوای دیدم الان پریودم بعد میدونی چیه من ۱۶ این ...

اره منم استرس زیاد دارم این روزا

حالا یک روز خوبه

من از پریشبه اینطوریم 😭😭😭

طبیعیه؟ مطمئنی؟ من هیچوقت اینجوری نمیشدم و از همون اول خون بود نه لکه

اره.اینا خون پریود قبلیتن..حتما یه سونو هم برو تا خیالت راحت بشه

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد

اره منم استرس زیاد دارم این روزاحالا یک روز خوبهمن از پریشبه اینطوریم 😭😭😭

منم شده دو سه روز باشه 

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

اره.اینا خون پریود قبلیتن..حتما یه سونو هم برو تا خیالت راحت بشه

فعلا که پول یوخت

بیشتر واسه نماز اعصابم بهم ریخته

نمیدونم بخونم نخونم

زنگ زدم پرسیدم گفت اگر استمرار داشته باشه حیض محسوب میشه

حالا استمرارشو از کجا بفهمم 😭 این چند روز نخوندم امیدوارم به گردنم نباشه 😭😭😭

نه من واکسن نزدمولی چه عجیب که از وقتی واسکن زدی اینطوری شدی

آره، اوایل که واکسن زده بودم ۵ روز قبل از موعد لکه بینی داشتم، کم کم دو روز قبلش،دیگه همینجوری مونده، دوز اول استرازنکا زده بودم اینطوری نشده بودم

خب تابحال پیگیری نکردی ببینی واسه چیهبعد این دو سه روز لکه زیاد بوده یا کممن کم

نه حقیقتش منم کم