کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد
نمیدونم والا ولی منم دارم مثلا دیروز بعد از ظهر لکه قهوای دیدم الان پریودم بعد میدونی چیه من ۱۶ این ماه پریود بودم در حد ۳ روز بعد الان دو باره تازه قبلشم تو تیر دوبار دیگه شده بودم اول فکر نردم از استرسه اینطوری بهم ریخته
دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
طبیعیه؟ مطمئنی؟ من هیچوقت اینجوری نمیشدم و از همون اول خون بود نه لکه
اره.اینا خون پریود قبلیتن..حتما یه سونو هم برو تا خیالت راحت بشه
کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد
اره منم استرس زیاد دارم این روزاحالا یک روز خوبهمن از پریشبه اینطوریم 😭😭😭
منم شده دو سه روز باشه
دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن
خب تابحال پیگیری نکردی ببینی واسه چیهبعد این دو سه روز لکه زیاد بوده یا کممن کم
نه حقیقتش منم کم