2777
2789

حس می کنم یه آدم گیجم که هیچی رو یاد نمی گیرم 

بخصوص از وقتی بچه دار شدم 

با اینکه سی سالمه 

بچه ام زود دنیا اومد 

اونجا که رفت پخش من رفتم واسه نگه داری بچه ام 

یه مامان دیگه یی که پیش من بچه اشو نگه می داشت 

چقد به نحوه ی بچه داریم مسخره ام کرد باز حس کردم گیجم 

اووردم خونه ی مامانم چقد دیگران بخاطره نحوه ی بچه داریم گیر دادن  خیلی سعی می کنم یاد بگیرم ولی بخوبی خواهرم مثلا نمی تونم نگهداری کنیم  بخاطره همین هنوز اجازه نمی دن ببرم خونه امون 

از طرفی شوهرم  هی تیکه می ندازه گیج 

دو سال ازدواج کردیم 

حتی شده جلو خواهر شوهر و جاری 

چقد مامانم هی گفت از پس بچه بر نمیای جلو دیگران 

بخاطره این بچه دار خوب نبودنم و گیج بودنم   حس می کنم عزت و احترام جلو دیگران ندارم  

حتی با اخلاقترین خاله امم بهم قیافه گرفته چرا چون فک می کنن من بچه رو دوست ندارم و هم به قول معروف گیجم !

نه تو این مسئله  حتی آشپزیمم و کارای دیگه امم مثل بچه داری   هر چقد تو اعتماد بنفسم کار کردم  درست نشد 

واقعا حس بدی دارم  چرا دیگران تو همه چی موفقن من نه !!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان قوی و محکمی باش. نذار حرف دیگران روت تاثیر بذاره.

سعیمو می کنم  حالا مشکل فقط  من بچه داری نیست  تو کارای دیگه ام همینم   موندم چرا   بعدشم واقعا دوست ندارم  دیگران فک کنن  من گیجم   بخصوص شوهرم 

وا چ مسخره اس اینکاراشون!! 

خب دفعه اولته، بی تجربه ای، مگه ۶ تا بچه بزرگ کردی ک بلد باشی؟!

جای همراهی و دلداری و اموزششونه؟ 

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

در مورد نوزاد و شیوه نگه داریش چندتا کتاب خوندی؟

ببنید من تقریبا یاد گرفتم بچه داری رو  تو اینستاگرامم کلی کلیپ و پست در مورد روش نگه داری بچه هست  

ولی اعتماد بنفسم پایین 

عزیزم کتاب بخون تو نت بزن نحوه نگهداری و ... رو یاد بگیر منم بچم زود به دنیا اومد تو ان آی سیو بود به هوای اینکه مادرم روزای اول کنارمه هیچی بلد نبودم که بچه رفت تو دستگاه و فقطم خودمو راه میدادن پرستاره مسخره میکرد میگفت یعنی عروسک بازیم نکردی ،نمیدونست من میون پسرا بزرگ شدم عروسک چیه آخه،ولی از همونجا تو اینترنت،اینستا و... هی گشتم نحوه شیردادن نحوه عوض کردنش چجوری بغل کردنش و ... از صفر تا صد یاد گرفتم الان دیگه حرفه ایم 🤭

فقط عاشق مامانت شدم

وقتی مادر و همسر ادم پشت آدم نباشن بله که همه ادمو دست میندازن

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

وا چ مسخره اس اینکاراشون!! خب دفعه اولته، بی تجربه ای، مگه ۶ تا بچه بزرگ کردی ک بلد باشی؟!جای همراهی ...

خاله ام واقعا ناراحتم کرد ازش بعید بود   انقد ناراحتم کرد دلم شکوند  رفت بود دید بود خونه اش آب گرفته لوله های طبقه بالاشون نشت کرد بود  نه اینکه خوشحال شم بخاطره این اتفاق براش ولی بد جوری دلم شکوند